Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Yayına Devam Edecek!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Yayına Devam Edecek!

Kısmetse Olur ile ilgili yapılan resmi açıklamalarda Kısmetse Olur’un ekranlarda yayınlanamaya devam edeceği belirtildi.

Kısmetse Olur hakkında paylaşılan son bilgiler, akıllardaki soru işaretlerini gidermeyi başardı. Öyle ki kanun hükmünde kararnamelerin Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından sektörde en çok konuşulan konuların başında evlilik programlarının yayınlanmayacağı yer aldı. Fakat bu durumun yanlış anlaşılma olduğu da kısa süre içerisinde ortaya çıktı.

Kısmetse Olur Devam Edecek!

Kısmetse Olur ile ilgili yapım ekibi tarafından yapılan açıklamalar, resmi Instagram hesabı üzerinden duyuruldu. Açıklamalarda Kısmetse Olur’un yayına devam edeceği de net bir şekilde belirtildi.

2 Mayıs Salı Günü Ekranlarda!

Kısmetse Olur için yapılan açıklamalarda programın 2 Mayıs Salı günü itibariyle ekranlarda olacağı belirtildi. Bu bakımdan programın sevenleri de Kısmetse Olur’u 2 Mayıs tarihi itibari ile izlemeye başlayabilecek.

2 Sezondur Ekranlarda!

2 sezondan beri ekranlarda yayınlanan Kısmetse Olur için bu karar ile birlikte yayına ara verme durumu da ortadan kalktı. Öyle ki resmi olarak yapılan bu açıklama ile birlikte önümüzdeki günlerde de ekranlarda yer almaya devam edecek olan Kısmetse Olur, ekranların en çok izlenen programı olmaya da devam edecek. Duyuru olarak yayınlanan Kısmetse Olur metni, kısa süre içerisinde sosyal medyada da ilgi gördü. Öyle ki özellikle Kısmetse Olur seven kişiler, bu kararı destekleyen mesajlar gönderdi. Yapılan paylaşımlar aynı zamanda uzun zamandan beri merak edilen konu hakkında soru işaretleri giderilerek, yayın hayatının süreceği de duyuruldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler