Ana SayfaDizilerTV8 2 Mayıs Salı 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 2 Mayıs Salı 2017 Yayın Akışı

TV8 ekranlarında 2 Mayıs özellikle programların yayın akışı içerisinde değiştirildiği görülüyor. TV8 tarafından yapılan açıklamalarda TV8 2 Mayıs Salı 2017 yayın akışı sabah 07.00 itibariyle yayınlanacak. Günaydın Doktor ile başlayacağı belirtiliyor. Bu programın ardından 08.00 Maşa İle Koca Ayı çizgi filmi, 08.30’da Oynat Bakalım tekrarıyla ekranlara gelecek.

Günün önemli programları ise 09.30 itibariyle yayınlanacak. İlk olarak magazin dünyasında yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği Aramızda Kalmasın canlı olarak 09.30 itibariyle, Survivor Panorama ise 12.37 itibari ile ekranlara gelecek. Moda programı İşte Benim Stilim ise saat 15.30 itibariyle yeni bölümüyle yayınlanacak.

TV8 2 Mayıs Salı 2017 Yayın Akışı

TV8 2 Mayıs Salı 2017 yayın akışı kapsamında Survivor heyecanı ise saat 20.00 itibariyle başlayacak. Yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Survivor’da özellikle elemenin yapılacak olması, bu akşamın en çok izlenen programlarından bir tanesinin Survivor olmasını sağlayacak. Survivor yeni bölümünün yayınlanmasının ardından programını değerlendirmesinin yapılacağı Survivor Ekstra canlı olarak 00.15’de ekranlarda olacak. Bu programların ardından Survivor Panorama tekrar, İşte Benim Stilim tekrar ve Çok Güzel Hareketler Bunlar tekrar bölümleriyle TV8’de gece kapanacak. Yayınlanacak olan bu programlar ile TV8 yeni bir günü daha noktalanacak.

Özellikle bu akşam yayınlanacak olan Survivor’da eleme heyecanı, oldukça dikkat çekecek. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm sonrasında özellikle Survivor’da neler olacağı oldukça merak ediliyor. Yeni bölüm için yayınlanan fragmanda aynı zamanda Anıl’ın parkurda yaşadığı sıkıntı da dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler