Ana SayfaDizilerSurvivor 79. Bölümü Yayınlandı! Anıl’a Ne Oldu?

İlgili Postlar

Survivor 79. Bölümü Yayınlandı! Anıl’a Ne Oldu?

Survivor 79. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Özellikle yeni bölümde eleme heyecanı yaşanacak olması, tüm dikkatlerin yarışma programına çevrilmesini sağlarken, fragmanda oyun sırasında yaşanan kaza dikkat çekmiş durumda.

Survivor 79. bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte bu akşam ekranlara gelecek olan Survivor için beklentiler arttı.

Anıl’a Ne Oldu?

Suya atlarken kaza geçiren Anıl’ın acılar içerisinde yerde kaldığı görülürken özellikle Anıl’ı seven kişilerin tedirginlik yaşanmasına neden oldu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında yarışmacıların iletişim oyunu için karşı karşıya geldiği görülürken, zorlu parkurda mücadele veren Anıl bir anlık dalgınlığı ile çok kötü bir şekilde yaralanıyor. Suya atlarken kaza geçiren Anıl, suyun içerisinde kalarken özellikle Anıl’ın acı içinde bağırması, tüm yarışmacıları ciddi bir şekilde etkiliyor.

Survivor 69. bölümü ile birlikte bu anların ekrana getirildiği yarışma programı, aynı zamanda eleme yapılacak olmasıyla da gündemde. Bu akşam yayınlanacak olan Survivor’da öncelikli olarak oyunlar oynanacak, ardından elemeye geçilecek. Gecenin sonunda Anıl, Burçak, Berna ve Gökhan arasında halk oylamasında en düşük oyu alan kişi elenecek ve gönüllüler takımı yarışmaya bundan sonraki süreç içerisinde bir kişi eksik olarak devam edecek.

Eleme heyecanı kadar özellikle Anıl’ın yarışma sırasında düşerek acılar içerisinde bağırması, yeni bölüm için en çok merak uyandıran detaylardan bir tanesi oldu. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte bu konudaki soru işaretleri de getirilecek ve Anıl’ın herhangi bir tehlike yaşayıp yaşamadığı da öğrenilebilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler