Ana SayfaDizilerATV o diziyi de yayından kaldırıp şoke etti!

İlgili Postlar

ATV o diziyi de yayından kaldırıp şoke etti!

ATV büyük hayallerle başlattığı yeni dizisi Masum Değiliz’i yayından kaldırdı. Reytinglerinde fiyasko yaşanan dizi film, yayından kaldırıldı ve bu önümüzdeki cumartesi günü ekranlarda olmayacak. Masum Değiliz’in çekilen bölümleriyle ilgili yeni bir karar alınırken, sırada ise 8. Gün dizisinin olduğu söyleniyor. İşte, Masum Değiliz ve diğer ATV dizileriyle ilgili bilgiler, detaylarda sizlerle…

8. Gün Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Sırada 8. Gün Var

ATV’nin yayından kaldırılacak olan yeni dizileri arasında 8.Gün’ün de olduğu iddia ediliyor. Bu hafta, pazartesi günü 4. bölümüyle ekranlara gelen dizi filmin, reytingleri fiyasko yaşattı. Konusu ve oyuncu kadrosu çok başarılı olsa da yayın tarihi izleyiciler tarafından uygun bulunmayan ve de reytinglerden sınıfta kalan dizi filmin, önümüzdeki haftalarda kesinlikle biteceği yönünde iddialar bulunuyor.

Bahtiyar Ölmez Oyuncu Kadrosu

Bahtiyar Ölmez’in ani vedası üzdü!

Bahtiyar Ölmez, Masum Değiliz dizisi için bitirilse de reytinglerde çok daha iyi yerlerdeydi. Farklı konusu ve komik içeriğiyle izleyicilerin beğenisi alan Bahtiyar Ölmez’in ani bitişi izleyicileri üzdü.

Masum Değiliz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Masum Değiliz yaz dizisi olacak

Cumartesi akşamı, Bahtiyar Ölmez’in saatinde, yerine yayınlanan “Masum Değiliz” dizisi reytinglerde çok geri sıralarda başlangıç yapınca 2. bölümünden sonra yayından kaldırıldı.

Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi filmin, yazın devam edeceği yönünde haber geldi. Masum Değiliz’in yapımcısı Koliba Film’den gelen sürpriz bir açıklamada “Yazın yine ATV’de yayınlanacağı” duyuruldu.

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler