Ana SayfaDizilerMasum Değiliz Dizisi Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Masum Değiliz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Masum Değiliz dizisi 31 Mart Cumartesi akşamı ATV’de ilk bölümüyle yayın hayatına başladı. Geçtiğimiz hafta 19. Bölümüyle ekranlara veda eden “Bahtiyar Ölmez” dizisinin yerine başlayan Masum Değiliz, oyuncu kadrosu ve konusuyla büyük ilgi gördü. Peki Masum Değiliz dizisi oyuncuları kimlerdir?

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur, Damla Sönmez ve Oya Unustası’nın paylaştığı Masum Değiliz dizisi; daha önce “Yeter” ve “Yılanların Öcü” gibi dizilerin de yapımcılığını üstlenen Koliba Film tarafından ATV’de ekranlara sunuldu.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu’nun, yönetmenliğini ise Serkan İpekören’in üstlendiği dizi filmin, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay kaleme aldı. Masum Değiliz, Kore Yapımı “Innocent Thing” adlı dizi filmin konusuna benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Masum Değiliz’in Konusu Nasıl?

Mert (Uraz Kaygılaroğlu), Emir (Aydın Aras) ve Volkan (Ushan Çakır) lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaştır. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi (Sercan Badur) Umut’un da dahil olduğu, büyük bir olaya karışırlar. Hepsinin de hayatını değiştiren bu olay ve olay gününden sonra; artık her birisinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır; o kadar büyüktür ki, taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.

Masum Değiliz Dizisi Oyuncuları Kim Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Aras Aydın Kimdir?

Ushan Çakır Kimdir?

Sercan Badur Kimdir?

Damla Sönmez kimdir?

Oya Unustası Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler