Ana SayfaDizilerÇukur 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Medet Ölecek mi?

İlgili Postlar

Çukur 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Medet Ölecek mi?

Çukur 25. Bölüm fragmanı; dizinin yeni bölümünde, yine heyecanların dorukta olacağını gösterdi. Yeni bölümde, Sultan Ana’nın yoğun bakımdan çıktığı görülürken diğer taraftan da kendisini vuran Medet’in öldürülmesini istiyor. Yaptığı konuşmasında Sultan Ana’nın bacaklarından sakat kaldığı öğrenilirken, Yamaç’tan Medet’i öldürmesini istiyor. Acaba 25. Bölümde; Yamaç gerçekten Medet’i öldürecek mi? Merak ediliyor. Çukur 25. bölüm fragmanı ise detaylarda sizlerle…

Çukur 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sultan Vuruluyor

Çukur 24. bölüm 2. fragmanı: Bize Mutluluğu Çok Görenlere Bu Dünyayı Dar Edeceğiz

Çukur 24.bölümde neler olmuştu?

Nedret; gözü intikam hırsıyla iyice bürünmüş şekilde, silahla Vartolu’nun kapısına dayanmıştır. Kapıda, Vartolu ile uzun süren hesaplaşmalardan sonra kininden gözü dönen Nedret, Vartolu’yu vurmaktan vazgeçmemiştir. Vartolu’ya silah doğrulttuğu esnada durumu gören Medet, Nedret’e müdahale etmeye çalışır. Nedret’in Vartolu’ya yapacaklarından şüphe duyan Sultan Ana da olay yerine gelmiştir. O esnada; Medet’in, Nedret’in elindeki silahı almaya çalışmasıyla, silah ateş almış ve Sultan’a isabet etmiştir. Kaza kurşunu ile yaralanan Sultan, hastaneye kaldırılmış ve yaşam savaşı vermekteyken, tüm Çukur mahallesi ise Sultan Ana için ayaklanmış ve örgütlenmiştir.

Tüm Koçovalılar, bu kaza kurşunu ile altüst olurken, Saadet’in Vartolu’ya olan masum aşkı başına iş açmıştır. Vartolu’dan hırsını alamayan Nedret, olaydan sonra Saadet’e saldırmış ve epeyce tehditler savurmuştur. Saadet ise evi terk etmiştir ve onu Vartolu’da durduramamıştır.

Baykal ve Elvis’in ölmesiyle, tüm ipler Nazım’ın eline geçmiştir. Nazım’ın yeni bölümlerde nasıl hamleler yapacağı merak edilirken; Emrah’ın, Sena’nın abisi olduğunu öğrenen Yamaç ise Sena ile olan ilişkisini sorgulamaktadır.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

“Medet’i öldürmezsen sana sütümü helal etmem”

Çukur, yeni bölümünde yine bol aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle izleyiciler karşısına çıkacak. Yayınlanan yeni fragmanla birlikte, 25.bölümde Medet ölecek mi? Merak konusu olurken; Sultan Ana’nın, Yamaç’a “Medet’i öldürmezsen sana sütümü helal etmem” dediği ve meydan okur tarzdaki konuşmaları dikkat çekiyor.

İşte, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler