Ana SayfaDizilerÇukur 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sultan Vuruluyor

İlgili Postlar

Çukur 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sultan Vuruluyor

Çukur 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sultan Vuruluyor

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur’un beklenen fragmanı izleyicisi ile buluştu. Pazartesi akşamı yayınlanacağa saat gelince sosyal medyada herkesin dilinde olan, çoğu izleyicinin “Çukur’da mıyız?” sorusu ile paylaşım yapıldığı dizi hız kesmeden devam ediyor. Peki, Çukur dizisi 24. bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde…

Çukur 24. Bölüm Fragmanı

Medet, Vartolu’yu korumak isterken Nedret’le bir arbede yaşıyorlar. Bu arada silahın patlaması ile beraber ateş Sultan’a isabet ediyor. Kanlar içerisinde yere yığılan Sultan ise izleyicileri iyice heyecanlandırıyor. Peki, Sultan’a ne olacak? Ölecek mi? Çukur yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranda olacak.

Çukur 23. Bölümde Neler Olmuştu?

Çukur’da Elvis’in gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmış olması 23. bölüme damga vurmuştu. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner ve öfkeleri herkesi heyecanlandırır. Belli ki,  Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar yer yolu deneyecek ve hiç boş durmayacak. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarıldı ve izleyiciler şoka uğradı.

Yamaç ile Vartolu iş birliğinin ne kadar kalıcı olacağı ise akıllarda soru işareti yaratacak. Kartların yeniden dağıtılacağı, mücadelenin daha da çetin olacağı bölümde Elvis’in nasıl durdurulacağı heyecanla beklenirken, Çukur’un önemli karakterlerinden biri diziye veda ediyor. Her bölümü ile heyecan dolu sahnelere imza atan Çukur dizisi, pazartesi günü izleyicisi ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler