Ana SayfaDizilerCem Davran: Daha ilk bölümde küfür yemeye başladım!

İlgili Postlar

Cem Davran: Daha ilk bölümde küfür yemeye başladım!

8. Gün dizisinin kötü adamı ‘Aziz’ karakterini canlandıran Cem Davran: Daha ilk bölümde küfür yemeye başladım!

İleride Yandık!

Cem Davran, atv’nin dizisi ‘8.Gün’ de canlandırdığı karakteriyle seyircileri yanılttı. İlk bölümde çok konuşuldu. Dört yıl aradan sonra ekranlara dönen ünlü oyuncu, “Bu süre içerisinde 30-40 adet senaryo okudum hepsi güzeldi. Ruh halime ve hayatımda yaptıklarıma göre okuduğum senaryolar arasından bu senaryo karşıma çıktı. Çok sevdim kabul ettim.

Cem Davran, “Kafam biraz böyle çalışıyor. Daha önceki yaptığım oyunculukları izleseler, seyirciler şaşırmazdı.Canlandırdığım karakter ‘Aziz’ şeytana anlam katıyor. Canlandırdığım bu karakter dramatik bir dizinin pi sayısıdır.

“Bana da ilk bölümden hiç hak etmediğim hakaretler edildi. Aziz ilk bölümde iyi bir adamdı. Şimdiden küfür yemeye başladıysak ileride yandık.”

cem-1

Aziz Karakterinin Özellikleri Neler?

Aziz’i klasik kötü adam karakterlerine benzetiyorum.İki-üç bölümde Aziz, insanların arasına sızacağını düşünüyorum.Bu toplum şeytanı çomaklamayı sever. Aziz’de toplumun ilgisini çekecek.

Cem Davran Kimdir?

3 Mart 1964 tarihinde doğmıştur. Babasının adı Mehmet Davran, annesinin adı Ayfer Naciye’dir. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Şehir tiyatrolarında “Gazeteciden Dost” adlı oyunda rol almıştır. 1997 tarihinde Avni Dilligil “Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü almıştır.

Devamı için ; Cem Davran Kimdir?

cem-2

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler