Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanında Boran Konağı Sarsılıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanında Boran Konağı Sarsılıyor!

İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanında Boran Konağı Sarsılıyor!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen İstanbullu Gelin tüm hızıyla devam ediyor. Dizilerin son dönemindeki karışıklıklardan etkilenmeyen sayılı dizilerden olan İstanbullu Gelin izleyici yoğunluğunu kaybetmedi. Peki, İstanbullu Gelin 44. bölüm fragmanında neler oldu? Boran konağını neler bekliyor? Kardeşler arası çatışma son bulacak mı? Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragmanı

Boran konağında her şeyin yolunda olmasının zor olduğunu sinyallerini veren fragman izleyiciyi oldukça heyecanlandırdı. Oğlunu kaybetmesinin suçlusunu Boran’lara yükleyen Reyhan öfkesiyle başa çıkamadı ve kaldığı hastaneden kaçtı. Reyhan’ın ortalıkla dolanması tüm herkesi tedirgin edeceğe benziyor. Minik Ada’nın rahatsızlığı herkesi derin üzüntüye boğarken İpek ve Fikret’in nasıl bir yol izleyeceği ise merak uyandırdı.

İstanbullu Gelin 43. Bölümde Neler Oldu?

Faruk, Fikret’in havayolu şirketi hamlesini öfkeyle karşılar. Bu öfke sonucunda iki kardeşin arası iyice açılır. Fikret bunun dışında Osman nedeniyle yaşadığı hayal kırıklığı ile mücadele etmektedir. Abisi ile iletişime geçmek isteyen Osman duydukları karşısında oldukça üzülmüştür.

Adem’in annesi ile görüşmeyi reddetmesi Reyhan’ın Boranlara karşı öfkesini yükseltir ve Reyhan başka yollar aramaya başlar. Reyhan’ın yapacakları tüm herkes için tehlike yaratmaktadır. Süreyya ile Dilara’nın arkadaşlığı ise hala sınavdadır. Süreyya, Dilara yüzünden kendi gerçeği ile yüzleşmek zorunda kalır. Süreyya İpek, Esra üzerinden kurduğu planı işletir ve amacına bir adım daha yaklaşır. Fakat bu sefer hiç beklemediği bir haber ile karşı karşıya kalacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler