Ana SayfaDizilerÇukur 24. bölüm 2. fragmanı: Bize Mutluluğu Çok Görenlere Bu Dünyayı Dar...

İlgili Postlar

Çukur 24. bölüm 2. fragmanı: Bize Mutluluğu Çok Görenlere Bu Dünyayı Dar Edeceğiz

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde bir kaza sonucu da olsa Sultan Koçovalı’nın vurulması mahallede ayaklanma çıkartıyor. Kaza sonucu da olsa suç Medet’in üzerine kalıyor. Sultan Ana’nın yaşamını yitirip yitirmeyeceği ise yeni bölümün hikayesinin temelini oluşturuyor.

Nedret, gözü dönmüş bir şekilde Vartolu’nun yanına gidiyor ve silahını ona doğrultuyor. Medet, sinirli kadını durdurmak isterken silah ateş alıyor ve Sultan Koçovalı (Perihan savaş) vuruluyor.

Çukur 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sultan Vuruluyor

Show TV’nin iddialı yapımı her pazartesi akşamında reytinglerin zirvesinden inmeyen Çukur’un 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Nedret’in fevri davranışı sonrası meydana gelen kazada Sultan Koçovalı’nın vurulması mahallede şok etkisi yaratıyor. Ayaklanan mahalleli Sultan Ana’nın vurulmasından sorumlu tutulan Medet’in ölmesini istiyor. Vartolu ise sağ kolunu sonuna kadar savunmak için elinden geleni yapıyor. Sena, Yamaç’ı teselli etmeye çalışırken İdris ile Vartolu bir kez daha karşı karşıya geliyor.

Ünlü Oyuncu Çukur’a Veda Mı Ediyor?

ize Mutluluğu Çok Görenlere Bu Dünyayı Dar Edeceğiz

Yaşanan şok gelişmelerin ardından Nedret olayın suçunu Saadet’e kesiyor ve attığı tokat ile hıncını çıkartmak istiyor. Mahalleli Kahraman’ı Selim’i ve Sultan Ana’yı vuran Vartolu’ya karşı Yamaç’a misyon yüklerken Emrah’ın kapalı bir alanda öldüresiye dövdüğü ismin Nazım olup olmadığı merak edilen bir başka konu.

Çukur 23. bölümde neler olmuştu?

Çukur’da Elvis’in gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmış olması 23. bölüme damga vurmuştu. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner ve öfkeleri herkesi heyecanlandırır. Belli ki,  Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar yer yolu deneyecek ve hiç boş durmayacak. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarıldı ve izleyiciler şoka uğradı.

Çukur son bölümde Koçovalıların en büyük iki düşmanı Elvis ve Baykal ölüyor. Koçovalı kadınların tümü kurtuldu. İki düşmanın ölümü ise Nazım’a yaradı.

Çukur 24. bölüm 1. fragmanı

Çukur 24. bölüm 2. fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler