Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ufak Tefek Cinayetler 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sevenleri için fragman bekleme heyecanı sona erdi. Salı akşamlarının sevilerek takip edilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 23. heyecan dolu bölümü ardından izleyicileri meraklı bekleyiş almıştı. Merakla beklenen Ufak Tefek Cinayetler 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler 24. Bölüm Fragmanı

Heyecan dolu Ufak Tefek Cinayetler 24. bölüm fragmanında yayınlanacak olan bölümde birçok ipucu yer alıyor. İzleyiciyi iyice merak ettiren fragmanın final sahnesinde ise Merve, Oya ve Serhan’ı yakalıyor. Heyecan dolu Ufak Tefek Cinayetler salı akşamı izleyicisiyle buluşacak.

Ufak Tefek Cinayetler 23. Bölümde Neler Olmuştu?

Merve ve Pelin’in başı sandıklarından daha çok dertte. Her an kendilerini hiç beklemedikleri bir yerde bulabilirler. Bu işi kişi yapan Merve ve Pelin gizli gizli kendilerini kurtarmanın peşinde. Diğer yanda ise Oya ve Serhan’ın aşkları dolu dizgin devam etmekte. İkiliyi neler beklendiği izleyenler için heyecan dolu.

Mehmet, Burcu ilişkisinde ise sona geliniyor. Burcu oyunu kaybettiğini hemen anlar ve bu seferki oyunu ne olacak herkesi merak içinde bulunuyor. Adalet yerini bulacak mı? Burcu hak ettiğini yaşayacak mı? Sarmaşık sonunda karışacak…

Sarmaşık’ta büyük skandal sonunda patlıyor. Merve, kendisinden boşanmak isteyen Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlıyor. Kim olduğunu tespit etmek için harekete geçen Merve, kimsenin aklına gelmeyecek bir plan peşinde. Oya, anında plana düşüyor! Heyecan dolu yeni bölümüyle Ufak Tefek Aşk dizisi salı bölümde sevenleriyle  buluşacak.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler