Ana SayfaDizilerArka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Tekin Gözaltına Alınıyor!

İlgili Postlar

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Tekin Gözaltına Alınıyor!

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Tekin Gözaltına Alınıyor!

Uzun soluklu dizilerin başında gelen Arka Sokaklar cuma günlerinin iddialı projelerinden biri. Reyting savaşında genel olarak galip gelen Arka Sokaklar izleyici diziyi 476 bölümdür takip etmekte. Merakla beklenen 477. bölüm fragmanı yayınlanan Arka Sokaklar heyecanlı sahnelere imza attı. Fragmanda Tekin gözaltına alınıyor! Detaylar haberimizde…

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokakların merakla beklenen 477. bölüm fragmanı izleyicisi ile buluştu. Tekin’in adının cinayet soruşturmasında geçmesi herkesi derinden etkiledi. Mesut bu olaya oldukça öfkeli iken, Tekin ne olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Tekin’e yardım etmeye çalışan Hüsnü’nün elinden tüm yetkiler alınır. Savcı, Tekin’in suçlu olduğuna çok kararlıdır. Durumda ne yapacağını bilemeyen ekibin ise eli kolu bağlıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=pyWPyoBHm7Y

Arka Sokaklar 476. Bölümde Neler Oldu?

Teröristleri bulmak için eskiden örgüt lideri yapmış olan Ferman’dan ifade alındı. İfade alınırken konuşmayan Ferman, tayininin Edirne’ye kabul edilirse konuşacağını söyledi. Osman ise Ferman’ın yerine liderlik yapmaktadır. Ferman’ın Edirne’ye yolcuğu sırasında Osman, Ferman’ı kaçırıp kurtardı.

Tekin yaşanan son olaylardan sonra Şenay’ın evinde kalmaya başlar. Evinde parti veren Şenay’ın partisine 18 yaşında olan Meltem katılır. Parti bitiminde Meltem’i evine bırakan Tekin her şeyin yolunda olduğunu sanar. Fakat, Meltem’in başına gelen olayın sorumlusu olarak Tekin gösterilecektir. Tüm heyecanıyla devam eden, ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile cuma akşamı Kanal D’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler