Ana SayfaDizilerMehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Şehzade Orhan Hamlesi...

İlgili Postlar

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Şehzade Orhan Hamlesi…

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Şehzade Orhan Hamlesi…

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizi hız kesmeden devam ediyor. Daha yeni başlamış olan dizi güçlü oyuncu kadrosu ile belirli bir kitleye sesini duyurmuş durumda. Heyecan dolu 4. bölüm 2. fragmanını yayınlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizinde neler olacak? Detaylar haberimizde…

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed, Konstantiniyye’de keşfe devam ediyor; Teodora ile Mara Hatun’un karşılaşması beklenmedik bir sonuca sahne oluyor! Şehzade Orhan’ın hayatta olması demek Mehmed için büyük tehdit içermektedir. Hal böyle olunca Mehmed’in, bu kabusu sonlandırmak ve devletin geleceğini korumak amacıyla tek hedefi Orhan olmuştur. Orhan’a karşı yapılacak hamle, hem Çandarlı’ya hem de İshak’a yansıyacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=FiHzXmMsZzc

Mehmet Bir Cihan Fatihi Dizisi 3. Bölümde Neler Oldu?

Sultan Mehmed, gizli kapılar ardında Konstantiniyye’nin fethi için çalışmaya devam etmektedir. Çandarlı’nın ise Sultan Mehmed’i zapturapt altına almak için başka hesapları vardır fakat bu hesaplardan Sultan Mehmed’in annesi yerine koyduğu Mara Hatun da nasibini alacaktır. Bu durum Sultan Mehmed’i derinden etkileyecektir.

Ama fetih yolundaki en büyük tehlike bu değildir. Konstantinos yeni bir Haçlı birliği yaratmak niyetindedir. Bunu engellemek isteyen Sultan Mehmed, kimsenin aklına gelmeyecek, son derece tehlikeli bir işe girişecektir.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Oyuncu Kadrosu 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler