Ana SayfaDizilerSuskunlar Dizisi Tekrar Bölümleri ile teve 2'de!

İlgili Postlar

Suskunlar Dizisi Tekrar Bölümleri ile teve 2’de!

Suskunlar dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren ekranların fenomen dizisi olmuştu. Unutulmaz hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici müzikleriyle akıllara kazınan dizi film, tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluşuyor.

Murat Yıldırım Kimdir?

Güven Murat Akpınar kimdir?

Tims Productions tarafından Çağrı Lostuvalı ve Hatice Memiş’in yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Pınar Bulut ve Anıl Eke’nin kaleme aldığı, müziklerini ise Aytekin Ataş’ın bestelediği, ekranların unutulmaz dizilerinden olan Suskunlar dizisi yeniden teve 2 ekranlarında olacak.

Başrollerini; Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar ve Aslı Enver’in paylaştığı dizi film, yayın hayatına ilk kez 1 Mart 2012 tarihinde Show TV’de başlamıştı.

Aslı Enver kimdir?

Kuyudibi mahallesinde doğup büyüyen dört arkadaşın hikayesinin anlatıldığı Suskunlar, o dönemlerde izleyicileri ekranlar başına kilitlemişti. 28 bölüm süren dizi film, 2 Aralık 2012’de ekranlara veda etse de Türk TV ekranlarının en iyi yapımları arasındaki yerini halen koruyor.

Suskunlar Hafta İçi Her Akşam teve 2’de

Tekrar bölümleriyle yeniden ekranlarda yayınlanacak dizi film, o dönemlerde kaçıranları veya yeniden bu dört arkadaşın unutulmaz hikayesini izlemek isteyenleri, ekranlar başına davet ediyor.

“Suskunlar” 13 Nisan Cuma gününden itibaren hafta içi her akşam saat 22.45’te teve 2’de yeniden sizlerle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler