Ana SayfaDiziler8. Gün Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

İlgili Postlar

8. Gün Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

8. Gün Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

ATV’nin merakla beklenen yeni dizisi “8.Gün” oyuncuları, bitmeyen temposu ve sürekli çıkan reklamları ile izleyicinin dikkatini gün geçtikçe daha çok merak uyandırıyor. Çok yakında izleyicisiyle buluşacak olan 8.Gün oyuncu kadrosu belli oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

8.Gün Dizisinin Konusu Nedir?

8.Gün dizisinin konusu; yazılım mühendisi Şehnaz’ın önemli projeler yürüttüğü sırada bir uçak kazası sonucu şüpheli ölümünden sonra kızı Bahar’ın yazılım programının peşindeki adamlar tarafından rehin alınmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor.Aksiyon dizisi olarak ekranlara çıkacak olan 8.Gün dizisinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş yer alıyor.

8. Gün Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Burcu Biricik;

4 Mayıs 1989 Antalya doğumlu oyuncu Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunudur. Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçilmiştir. Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi almıştır. Güzelliği ile herkesin dikkatini çeken başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl, Şeref Meselesi, Hayat Şarkısı projelerinde yer almıştır.

Buğra Gülsoy;

22 Şubat 1982 Ankara doğumlu oyuncu Kıbrıs Türk Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuğa başlamıştır. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu ile ön planda olan deneyimli oyuncu Bana Artık Hicran De, Eski Hikaye, Kuzey Güney, Fatmagül’ün Suçu Ne? projelerinde yer almıştır.

Musa Uzunlar;

22 Nisan 1959 Antalya doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.  Birçok tiyatro,dizi ve filmde yer alan Musa Uzunlar deneyimli oyunculuğu ile herkesin sevgisini kazanmıştır.

Ceyda Düvenci;

16 Nisan 1977 Bursa doğumlu oyuncu Kadir Has Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans mezunudur. Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol alan Ceyda Düvenci’nin mutlu bir evliliği ve iki çocuğu vardır.

Cem Davran;

3 Mart 1964 İstanbul doğumlu oyuncu Yıldız Üniversitesi Elektrik Mühendisliği mezunudur. Ruhsar adlı dizide ki oyunculuğu ile sevenlerinin ilgisini kazanan Cem Davran, birçok projede yer almıştır.

Hakan Kurtaş;

Yakışıklılığı ile genç kızların dikkatini çeken Hakan Kurtaş, 1 Ocak 1988 İzmir doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Son olarak Dolunay’ın kadrosunda rol alan başarılı oyuncu izleyenlerin dikkatini çekmiştir.

Yiğit Kirazcı;

17 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu oyuncu en son Seni Kimler Aldı’nın kadrosunda yer almıştır. Deneyimli oyuncu daha önceden ise Seviyor Sevmiyor, Güllerin Savaşı dizisinde rol alan Yiğit Kirazcı herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler