Ana SayfaDedikodu"Sezen Aksu'yu Yanımda Hiç İstemiyordum"

İlgili Postlar

“Sezen Aksu’yu Yanımda Hiç İstemiyordum”

Şarkıcı Güliz Ayla geçtiğimiz gün Radyo Viva’da kendisiyle yapılan söyleşide, Sezen Aksu ile yaşadığı bir anısından bahsederken “Sezen Aksu’yu Yanımda Hiç İstemiyordum” şeklinde yanıt vererek; deyim yerindeyse “İnsanın istemediği ot burnun dibinde biter” misali, dinleyicileri ve hayranlarını hem şaşkınlığa uğrattı hem de güldürdü.

Güliz Ayla, geçtiğimiz gün Radyo Viva’da Ömer Erişmen’in konuğuydu. Pop müzik şarkıcısı ve söz yazarı Ayla, kendisiyle yapılan söyleşide;“Sadece benim sesim güzel, ben şarkı söylerim deyince olmuyormuş” diyerek başlayan sohbetinde son albümü “Parla” ile ilgili soruları yanıtlarken, müzik hayatından ve anılarından da bahsetti.

Son albümü “Parla” ile dinleyicilerine pozitif mesaj vermeyi amaçladığını söyleyen Ayla; “Memleketin başına sürekli bir şeyler geliyor, sürekli bir şeylerden mağduruz, üzerimizde kara bulutlar geziyor. Bende mücadeleci bir tipimdir, ne olursa olsun bir yerde ışık var ve ışığa bak Parla” diyerek kafiyeli bir cevap verdi.

Güliz Ayla;  yaptığı sohbette, usta sanatçı Sezen Aksu ile yaşadığı bir anısında Aksu’ya; “Ben sizi hiç istemiyordum, neden geldiniz? Demesiyle dinleyicileri şok etti!

Güliz Ayla:Umarım Sezen Aksu buraya gelmez!” Derken…

Genç şarkıcı Ayla’nın, Sezen Aksu ile ilgili diyaloğu, Radyocu Ömer Erişmen’in “Sezen Aksu nasıl yanında oldu peki?” sorusuyla başladı. Güliz Ayla’nın komik anısı, kendisiyle yapılan röportajdan direkt yaptığımız alıntıyla şu şekilde;

Sezen Aksu’nun stüdyosunda kaydettik ilk albümü ve şöyle dualar ettim, umarım Sezen Aksu buraya gelmez. Çünkü çok panik yapacaktım. Sonra bir şarkıyı söylüyordum, içeri kontrol odasına bir baktım Sezen Aksu. Allah’ım dedim bu bir şaka mı? Gittim dışarı ve söyledim kendisine de. Ben sizi hiç istemiyordum, neden geldiniz diye😊O da dedi ki evimde tadilat var, ben bir 10 gün burada kalacağım. Dedim bende, 10 gün burada kayıttayım lütfen kalmayın. Sanki planlı bir şey gibiydi. Sarıp sarmaladı beni, hiç korktuğum biri gibi çıkmadı. Çok güzel tavsiyeler verdi mesela bana… Benim gerçekten karşıma kötü insan çıkmadı, ben gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum…” dedi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler