Ana SayfaDedikoduEnes Batur'un Yoğun İlgiyle Beklenen Filmi Bugün Vizyonda!

İlgili Postlar

Enes Batur’un Yoğun İlgiyle Beklenen Filmi Bugün Vizyonda!

Enes Batur’un Yoğun İlgiyle Beklenen Filmi ‘Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?’ Bugün Vizyonda!

Öğrenciler bugün eğitim-öğretim yılının yarı tatiline giriyor. Karnelerini alan çocuklara en büyük hediye ise fenomen Enes Batur’dan geldi. Enes Batur’un merakla beklenen ‘Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?’ filmi bugün vizyona girerek izleyiciyle buluştu.

Enes Batur Kimdir?

Reynmen, Kafalar gibi Türkiye’nin Sevilen Youtuberları Filmde Rol Aldı

Youtube kanalında 5,9 milyon takipçisi ile büyük bir kitleye ulaşan Enes Batur’un ilk sinema filminde arkadaşları onu yalnız bırakmadı. Oldukça sevilen bir kitleye ulaşan Enes Batur’un ilk filmi daha vizyona girmeden yoğun ilgi ile karşılaştı.

Filmde Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci, Ceyhun Yılmaz ve Kerem Fırtına gibi güçlü oyuncuların yanı sıra Reynmen (Yusuf Aktaş), Kafalar adlı kanalının fenomen isimleri Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı ile Başak Karahan, Uras Benlioğlu, Baturay Anar, Şeyda Erdoğan, Burak Güngör, Kaya Giray gibi sevilen Youtuberlar rol aldı. Eren Medya – ILS Vision yapımcılığında çekilen filmin yönetmenliğini Kamil Çetin yaptı.

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi Filminin Konusu Ne?

Filmi galada seyreden aileler; 7 yaş ve üzeri tüm çocukların rahatlıkla izleyebileceği, argosuz, eğlencesi ve gülmecesi bol bir yapım olduğunu belirtiyor. Enes Batur ve filmde rol alan ünlü Youtuberlar da keyifli bir sömestri tatili geçirmek isteyen aileleri çocukları ile beraber Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmini izlemeye davet ediyor.

Filmin konusu; Aslında filmde her şey Enes Batur’un  içine kapanık bir çocuk olmasıyla başlıyor. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremeyen Enes Batur 6 yaşındayken babası Enes Batur’a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. O, okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes’in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler