Ana SayfaDedikoduAziz Kiraz Yeni Şarkısı 'Fransız' ile Sevenlerinin Karşısında!

İlgili Postlar

Aziz Kiraz Yeni Şarkısı ‘Fransız’ ile Sevenlerinin Karşısında!

O Ses Türkiye İle Ünlenen Aziz Kiraz Yeni Şarkısı ‘Fransız’ ile Sevenlerinin Karşısında!

Çıkış şarkısı ‘Efso’ ile müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Aziz Kiraz, ikinci teklisi ‘Fransız’ ile karşınızda! EMI – Universal Müzik Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan ‘Fransız’ şarkısı ile herkesin ilgisini çekeceğe benziyor. O Ses Türkiye’de finale kalan Aziz Kiraz, şampiyon olamasa da başarıyı yakaladı.

‘Fransız’ Şarkısı Herkesin Dikkatini Çekti

Bilindiği üzere Aziz Kiraz, O Ses Türkiye’de ki performan:sı ile herkesin ilgisini çekmişti. Hadise’nin takımına giren Aziz Kiraz, tek tek aşamaları geçerek finale kadar ulaştı.O Ses Türkiye’nin genç isimlerinden olan Aziz Kiraz, sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini kazandı. Finale kadar kalan Aziz Kiraz şampiyon olamasa da başarısını devam ettirdi.

Sözleri Gökhan Şahin’e, bestesi ise Emre Bayar’a ait olan ‘Fransız’, Aziz Kiraz’ın muhteşem yorumuyla şimdiden 2018’in en iddialı şarkılarından biri olmaya aday.Genç yaşına rağmen sahne duruşu ve sesiyle yeteneğini ispatlayan Aziz Kiraz, şimdiden büyük bir takipçi kitlesine sahip. O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz sezonlarında finale kadar yükselip, ikinci olarak ayrılan Aziz Kiraz, yeni şarkısı ‘Fransız’ ile geri dönüyor!

Fransız şarkısını YouTube üzerinden dinlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=otWxGRq0wwo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler