Ana SayfaDedikoduAhmet Kural'dan Beklenen Hamle Geldi! İkilinin Ayrılığının Nedeni Kıskançlık Mı?

İlgili Postlar

Ahmet Kural’dan Beklenen Hamle Geldi! İkilinin Ayrılığının Nedeni Kıskançlık Mı?

Ahmet Kural’dan Beklenen Hamle Geldi! İkilinin Ayrılığının Nedeni Kıskançlık Mı?

Şarkıcı Sıla ile uzun süredir birlikte olduğu ünlü oyuncu Ahmet Kural ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü.  Evlenecekleri gözüyle bakılan ikili bir anda ayrılırken ilk hamle Sıla’dan geldi. Olayın üzerinden bir kaç gün geçtikten sonra Ahmet Kural’da Sıla’yı instagram hesabından sildi,İddialara göre ikilinin ayrılık nedeni ise Ahmet Kural’ın kıskançlığı.

İlişkinin Bitme Nedeni Ahmet Kural’ın Kıskançlığı Mı?

Sıla ve Ahmet Kural’ın ayrılığı geçen cumartesi ortaya çıktı.  Sıla’nın Ahmet Kural’ı sosyal medyadan takip etmeyi bırakması ve beraber oldukları fotoğrafları da silmesi ayrılığı gün yüzüne çıkardı. Sıla, geçtiğimiz gün Charles Bukowski’nin; “Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki” sözünü beğendi.

Daha sonra ikilinin asıl ayrılık nedeni Okan Can Yantır olduğu iddia edildi. İddiaya göre Sıla, Okan Can Yantır’la yemekte baş başa buluştuğu fotoğraf sosyal medyaya düştü.Daha sonra ikilinin ardından kıskançlık krizi çıktı ve ayrılık kararı aldılar. Konu ile ilgili Sıla cephesinden “Kendisi Sıla Hanım’ın arkadaşıdır. Aynı zamanda fikir alışverişinde bulunduğumuz değerli bir iş adamıdır.”

Ahmet Kural'dan Beklenen Hamle Geldi! İkilinin Ayrılığının Nedeni Kıskançlık Mı?
Ahmet Kural’dan Beklenen Hamle Geldi! İkilinin Ayrılığının Nedeni Kıskançlık Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler