Ana SayfaÜnlülerSezen Aksu 25 yıl sonra tek gecelik ilişkiyi affetti, Yıldız Tilbe'ye şarkı...

İlgili Postlar

Sezen Aksu 25 yıl sonra tek gecelik ilişkiyi affetti, Yıldız Tilbe’ye şarkı yapıyor!

25 yıl önce tek gecelik bir ilişki yüzünden küsen Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu’nun barış haberinin ardından, Sezen Aksu’nun Yıldız Tilbe’ye şarkı yapacağı müjdesi geldi. Tilbe, Aksu’nun şarkısı için “Sevgililer Günü’ne yetişir inşallah” dedi. Detaylar haberimizde…

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe’den müjde üstüne müjde… yeni yılın ilk günlerinde 25 yıllık küslüklerini bitiren Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu’dan yeni şarkı müjdesi geldi.

Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu’dan müjdeli haber

Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu’nun barışmalarına çok sevinen hayranları, sosyal medyada “Keşke birlikte şarkı yapsalar” dileklerini gündeme getirdiler. Hayranlarını kırmayan ikiliden müjdeli haber geldi.

Sezen Aksu Yıldız Tilbe’ye şarkı yapıyor

Müjdeli haberi sosyal medya platformu Twitter hesabından veren Yıldız Tilbe, Sezen Aksu’nun kendisi için şarkı yapacağını açıklayarak “Sevgililer Günü’ne yetişir inşallah” dedi.

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe, 25 yıl önce tek gecelik bir ilişki nedeniyle küsmüştü. Yıldız Tilbe’nin Sezen Aksu’nun sevgilisi Uzay Heparı ile birlikte olduğu iddiaları iki dev ismin küsmelerine neden olmuştu. Aksu ve Tilbe, 25 yılın ardından buzları eritip barıştı.

Sezen Aksu kimdir?

Yıldız Tilbe kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler