Ana SayfaDizilerTolgshow’un Yeni Konuğu Yılmaz Vural

İlgili Postlar

Tolgshow’un Yeni Konuğu Yılmaz Vural

Yeni formatıyla eski bölümlerine kıyasla çok daha fazla ses getiren Tolgshow, seyirciden güzel reaksiyonlar almaya devam ediyor.

Arkadaşım Hoş geldin ekibini koruyan, format olarak ve tarz olarak da çok uzaklaşmayan programın şu ana dek 3 konuğu oldu. İlk bölümde Hülya Avşar programa dahil oldu. Ardından Arif v 216 filmiyle gündemde olan Cem Yılmaz konuk olarak katıldı. Son hafta ise Tolgshow’da sevilen manken ve oyuncu Çağla Şikel’i izledik. Bu üç bölüm de izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Tolga Çevik’in çok formda başladığı programda, hazır cevaplarındaki üstünlük dikkat çekti.

Bu Hafta Yılmaz Vural’la Güldürecek

Bu hafta Tolgshow’un çok ama çok özel bir konuğu var: Yılmaz Vural. Türkiye’de hala en çok takım değiştiren teknik adam olma özelliğine sahip olan Yılmaz Vural, taraflı tarafsız herkesin çok sevdiği ve sempati duyduğu bir isim. Kendine has mizahıyla, saha kenarındaki fevri ve sinirli hareketleriyle futbol severlerin ilgisini çeken Yılmaz Vural, daha önce de benzer şov programlarına katılmış ve büyük bir renk katmıştı. Yılmaz Vural’ın yer aldığı bölüm 20 Ocak Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler