Ana SayfaKimdirHakan Kurtaş Kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Kurtaş Kimdir?

Oyuncu, karikatürist ve müzisyen Hakan Kurtaş kimdir? Dolunay dizisinde “Deniz” karakterini canlandıran oyuncu Hakan Kurtaş kimdir? Filinta, Ezel ve Bir Çocuk Sevdim dizilerinde roller almış olan başarılı oyuncu Hakan Kurtaş kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Sevgilisi kim? Hakan Kurtaş ile ilgili bilinmeyenler sizlerle…

Aslen İzmirli olan Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988’de İzmir’de doğmuştur. Annesi iktisatçı, babası ise çocuk doktorudur. Ailesinin 3 oğlundan biridir. Ortaokul yıllarında tiyatroya ilgi duymaya başlayan Kurtaş, lise yıllarında amatör olarak oyunculuk yapmaya başladı. 2010 yılında, DOT Tiyatrosunun “Punk Rock” oyununda yer aldı.

Lise eğitimini, Bursa Anadolu Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitiminden önce tiyatro oyunculuğunun yanı sıra profesyonel spor kulüplerinde basketbolculuk yaptı.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Kurtaş; müzik ve karikatürle de uğraşmaktadır. Babasının “Gırgır” dergisine olan ilgisiyle karikatürler çizmeye başlamıştır. Bir dönem Leman, Uykusuz gibi mizah ve karikatür dergilerinde, karikatürleri yayınlanmıştır.

TV oyunculuğu kariyerine ilk kez 2010 yılında ATV’de yayınlanan “Ezel” dizisinin son bölümünde rol alarak başlamıştır. Sonraki yıl ise “Bir Çocuk Sevdim” adlı dizi filmdeki “Sinan Harmangil” rolüyle popülerlik kazanmıştır. 2012 yılında, ilk kez “Vücut” adlı sinema filmiyle beyaz perdeye adım atmış ve ödül almıştır. Aynı yıl, sergilediği “Süpernova” adlı tiyatro oyununda, canlandırdığı boksör rolü için uzun bir süre boks eğitimi almıştır.

Hakan Kurtaş Kimdir

2013 yılında, “Bir Aralık” adlı müzik grubunu; arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cem Tunçer ile birlikte kurdu. Hakan Kurtaş, kurdukları müzik grubunda; söz yazarlığı, beste, solistlik ve gitaristlik yapmaktadır. Neredeyse her tür sanat dalında da yetenekleri olan sanatçı Hakan Kurtaş; 1.82 cm boyunda, 71 kilo ve Başak burcudur. Şükran Ovalı’dan sonra oyuncu Beril Kayar ile birliktelik yaşayıp ayrılmıştır. Yeni sevgilisi var fakat adını bilemiyoruz.

Hakan Kurtaş Kimdir? Sevgilisi Kimdir

Hakan Kurtaş Çalışmaları

Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

Ezel (2010-2. Sezonunda-Can Uçar), Bir Çocuk Sevdim (2011-Sinan), A.Ş.K (2013-Kerem), Filinta: Bir Osmanlı Polisiyesi (2014-Sultan Abdülhamid Han), Analar ve Anneler (2015-Murat), Saruhan (2015-İbrahim), Seddülbahir 32 Saat (2015), Dolunay (2017-Deniz)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

Vücut (2011-İzzet), 91.1 (2015), Bölük (2017), Martıların Efendisi (2017)

Tiyatro Çalışmaları

Punk Rock (2010-Oyuncu), Kutlama/Festen (2011-Asistan), Süpernova/ Beautiful Burnout (2012-Boksör rolünde), İstila (2017-Oyuncu)

Aldığı Ödüller

Vücut adlı sinema filmiyle;

2011 yılında, 18. Uluslararası Altın Koza Film Festivalinde; Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır.

Meşakkat ve Karısı adlı kısa filmiyle;

Akbank 9. Kısa Film Festivalinde ‘Kurmaca Kısa Filmler’ kategorisinde yarıştı.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler