Ana SayfaKimdirYiğit Kirazcı Kimdir?

İlgili Postlar

Yiğit Kirazcı Kimdir?

Yakışıklılığı ile genç kızların dikkatini çeken Yiğit Kirazcı, başarılı oyunculuğu ile olumlu yorumlar aldı. Yiğit Kirazcı kimdir? Hangi projelerde yer aldı? Detaylar haberimizde.

Yiğit Kirazcı Kaç yaşında? Yiğit Kirazcı Aslen Nereli? Yiğit Kirazcı Hangi Burç?

Yiğit Kirazcı, 17 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 35 yaşında olan yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı aslen Niğdelidir ve aslan burcudur.

Yiğit Kirazcı Kimdir?

Yiğit Kirazcı ailenin tek çocuğudur ve kendisi 17 yaşında iken, babasının felç olması sonucu zor günler yaşamıştır. Yiğit Kirazcı, Bilgi Üniversitesi Reklam Bölümü’nden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra modellik yapmaya başladı.

Yiğit Kirazcı, modellik yaptığı sırada Arjantin’li bir kıza aşık olmuş ve kız arkadaşı ile birlikte Arjanti’ne gitti. Arjantin de kaldığı dönem boyunca kendini geliştirerek İspanyol’ca öğrendi. Orada kaldığı dönem boyunca kız arkadaşının babası ile çobanlık da yapan Yiğit Kirazcı, attan düşüp elini kırdığı zaman Türkiye’ye döndü. Yiğit Kirazcı’nın kız arkadaşı bir dönem Türkiye’de yaşadıktan sonra “burası özgür bir ülke değil, boğuluyorum ben şortumla sokakta rahat gezebileceğim bir yerde kalmalıyım” gerekçesiyle ülkesine geri döndü.

Daha sonra Yiğit Kirazcı oyunculuk alanında bir şeyler yapmaya karar verdi. Bu karar üzerine, Modern Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim almaya başladı. Kirazcı oyunculuk eğitimine devam etmektedir.2014-2015 yıllarında döneminin fenomen dizisi haline gelen ‘Güllerin Savaşı’ dizisinde oyunculuk yaptı ve başarısıyla herkesin ilgisini çekmeyi başardı.

Yiğit Kirazcı daha sonra ise 2016 yılında ‘Seviyor Sevmiyor’ dizisinde rol aldı. Oyunculuk kariyerini hızla tırmanan genç ve yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı şuanda sevenlerinin karşısına ‘8.gün’ adlı diziyle çıkmaya hazırlanıyor.

Yiğit Kirazcı’nın Rol Aldığı Projeler

  • 2019 – Yüzleşme (Levent)
  • 2016-Seviyor Sevmiyor
  • 2014-Güllerin Savaşı
  • 2013-Vicdan
  • 2012-Sudan Çıkmış Balıklar
  • 2011-Mavi Kelebekler
  • 2008-Cin Geçidi
  • 2007-Son Tercih

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler