Ana SayfaKimdirGülsim Ali kimdir?

İlgili Postlar

Gülsim Ali kimdir?

Yeşil gözleri ile dikkat çeken oyuncu, güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile diziler de yer alıyor. Modellik de yapan güzel oyuncu Gülsim Ali kimdir? Gülsim Ali Kaç Yaşında? Gülsim Ali Aslen Nereli? Gülsim Ali Hangi Burç? Nerede doğdu? Rol aldığı diziler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Gülsim Ali Kaç Yaşında? Gülsim Ali Aslen Nereli? Gülsim Ali Hangi Burç?

Gülsim Ali İlhan, 24 Eylül 1993 yılında Bulgaristan’da doğmuştur. Şu an 26 yaşında olan güzel oyuncu terazi burcudur.

Gülsim Ali İlhan Kimdir?

Bulgaristan’da yaşayan Türk bir ailenin kızıdır. Türkçeyi gayet iyi konuşan güzel oyuncu, ayrıca Bulgarca, İngilizce ve Japonya dillerini de bilmektedir. Türkçe öğrenirken çok zorlanmadığını her fırsatta dile getiren güzel oyuncu, Türkiye’yi çok sevdiğini de söylüyor. Bulgaristan’da düzenlenen Süper Model yarışmasında, Ford modeli seçildi. Bulgaristan’ ın tanınmış tescilli güzelleri arasındadır. 2012 yılında ise oyunculuğa ilk adımı attı. Ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence’a olan benzerliği ile dikkat çekmektedir. Terazi burcu olan güzel oyuncu, burcunun özelliklerini taşıdığını söyler. Bekar olan oyuncu, özel hayatı ile medyada yer almaktan çok hoşlanmıyor. Gülsim Ali İlhan Bulgaristan’da Türk dizileri izlerken çok beğendiğini ve dizi oyuncusu olmaya karar verdiğini bunun için eğitim aldığını söyledi.

Oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, kariyerine ilk olarak Son Yaz Balkanlar dizisi ile göstermiştir. 2012 yılında yayınlanan son yaz balkanlar dizisi ilk dizisidir. Ve diziyle başarı göstermiştir. 2016 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Hanım Köylü dizisinin başrol oyuncularından birisidir.

Gülsim Ali Dizileri

  • 2019 – Yüzleşme (Ayşegül)
  • 2017 – Diriliş Ertuğrul (Aslıhan)
  • 2016 – Hanım Köylü
  • 2016 – Seddülbahir 32 saat
  • 2012 – Son Yaz Balkanlar
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler