Ana SayfaKimdirDizilerin Yeni Jön Adayı Aksel Bonfil Kimdir?

İlgili Postlar

Dizilerin Yeni Jön Adayı Aksel Bonfil Kimdir?

Daha önce farklı dizilerde yer alarak dikkatleri üzerine çeken Aksel Bonfil kimdir? İşte ünlü oyuncu ile ilgili öğrenilen bilgiler.

Gupse Özay tarafından yazılan ve beyaz perdeye aktarılan Deliha 2’de yer alan Aksel Bonfil, bu film ile birlikte Türkiye’de tanınmaya başlandı. Özellikle oyuncunun Türkiye’nin önemli oyuncularından birisi olan Barış Arduç ile benzetilmesi Aksel Bonfil’in daha fazla dikkat çekmesini sağlarken oyuncu hayatıyla da merak edilmeye başlandı.


Bugün Doğan Ünlüler

İkinci Filmde Rol Almadı

İlk filmde yer alan Aksel Bonfil, serinin devamı olan 2. Filmde yer almadı. Fakat bu durum Aksel Bonfil için bir sorun teşkil etmedi zira oyuncu ilk filmde yer alarak ünlü olmayı başardı.

Hayatıyla Aksel Bonfil

Deliha oyuncunun yer aldığı ilk film olmasa da onun tanınmasını sağladığı için önemli bir yere sahip. Oyuncunun kariyerine bakıldığında ise Deliha dışında Kelebeğin Rüyası filminde ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kadrosunda yer aldığı görülüyor. Üstelik oyuncu Altın Koza ödülü dahi almayı başarmış durumda. Oyunculuğunun yanı sıra senaristlik de yapan Aksel Bonfil, böylece çok yönlü bir sektör ismi.

Aksel Bonfil Kimdir?

Oyuncu 1989 doğumlu ve İzmir’de doğdu. İzmirli olan ve hayatının büyük bir bölümünü burada geçiren oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun. Üniversite okuduğu bölümlerde ünlü oyuncular ile tanışan ve bu fırsatı değerlendiren Aksel Bonfil, özellikle Demet Akbağ sayesinde sektöre girişi yaptı. Deneyimsiz dönemlerinde Güven Kıraç, Demet Akbaş ve Yılmaz Erdoğan gibi oyuncularla birlikte rol almayı başaran Aksel Bonfil, böylece deneyim elde etmeyi de başardı. Oyunculuğunun dışında Bonfil, Söz, Aşk Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Güneşi Beklerken ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın senaryo kısmında yer alıyor. Bu yönüyle bilinmese de oyuncu güçlü bir kaleme sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler