Ana SayfaKimdirİdo Tatlıses'in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

İlgili Postlar

İdo Tatlıses’in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

İdo Tatlıses’in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen, güzelliği ile herkesin dikkatini çeken Yasemin Şefkatli kimdir? Hakkında bilinmeyenler haberimizde.

Yasemin Şefkatli Kimdir?

Yasemin Şefkatli, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunudur.Hakkında pek bilgi bulunmayan Yasemin Şefkatli manken ve modellik yapıyordur. Yasemin Şefkatli, ağustos ayından bu yana İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile yaşadığı aşkla tanınmıştır.

İdo Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde Yasemin Şefkatli ile bir fotoğraf paylaşmış ve açıklama kısmına yazdıkları ise magazin gündeminde büyük yankı uyandırmıştı.Özellikle,İbrahim Tatlıses’in ‘Sen aşıksın arkadaş’ şarkısına gönderme yapan İdo Tatlıses ” Yıllar önce sevgili babam sanki o şarkıyı bana söylemiş” cümlesi bir çok kişi tarafından çok beğenildi.

İşte İdo Tatlıses’in Yazdığı Aşk Dolu Sözler;

İçin içine sığmıyor. Şehrin en aydınlık, en ferah meydanlarına vuruyorsun kendini, yüreğindeki sıkışıklığa çare olmuyor. Koca koca meydanlar dar geliyor. Bu ne acayip ruh hali diyorsun. Tanımlayamadığın karmakarışık mutluluklar içindesin. Bir o kadar da korkak. Bir yanınla bu tarifsiz mutluluğun tadını çıkarmak istiyorsun, diğer yanın ‘’ya bu mutluluk elimden uçup giderse’’ diye endişeli ruh hallerine sevk ediyor seni. Onun yüzünden başka hiçbir yüzü görmek istemiyorsun, onun sesinden başka hiçbir sesi duymak istemiyorsun.

Anlamsız kalabalıkların içinde haykıra haykıra bağırıp içini dökmek istiyorsun. Bütün hayat tek bir anın içine hapsoluyor. Bütün zaman tek bir noktadan ibaret gözüküyor. Hayatın tek anlamı, onun olduğu yerlerde, onun olduğu zamanlarda bulunabilmekten ibaret oluyor. Şaşkınsın, mutlusun, huzurlusun, huzursuzsun, endişelisin. Hepsi bir arada. Aynı anda bütün duyguları yaşayabiliyorsun.

Yıllar önce sevgili Babam sanki o şarkıyı bana söylemiş. ‘’Sen aşıksın arkadaş’’. Aşkın tarifinin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim. Söylemesi kolay ama yaşaması çok başka. Evet bütün bunların sebebi Yasemin. Hayat Yasemin, dünya Yasemin, mana Yasemin. Böylesi güzel duyguları bana yaşattığın için çok teşekkür ederim Yasemin. Seninle her şey çok güzel…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler