Ana SayfaKimdirAynur Aydın kimdir?

İlgili Postlar

Aynur Aydın kimdir?

Çıkardığı şarkılarla adından sık sık söz ettiren Aynur Aydın kimdir? İşte ünlü isim ile ilgili detaylar.

Şarkıcı ve şarkı yazarı Aynur Aydın, Almanya’da başlayan yaşamına Türkiye’de devam etti ve kısa süre içerisinde Türkiye’de kendini kabul ettirmeyi başardı. Başarılı şarkıcı, sevilen şarkıları ile kısa süre içerisinde geniş bir dinleyici kitlesine ulaşırken şu anda Türkiye’nin en başarılı sanatçıları arasında gösteriliyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Aynur Aydın kaç yaşında? Aynur Aydın aslen nereli? Aynur Aydın burcu ne?

15 Aralık 1985 tarihinde doğan Aynur Aydın, Almanyalı. Aynur Aydın’ın burcu ise yay.

Aynur Aydın kimdir? Aynur Aydın kariyerine nasıl başladı?

Almanya’da doğan şarkıcı, ilk 2009 yılında çıkardığı albüm ile adını duyururken daha sonrasında yeni şarkı ve albümlerle müzik piyasasında yer aldı. Özellikle son dönemlerde Aleyna Tilki ile çektiği eğlenceli videolar sayesinde sosyal medyanın gündeminde yer alan Aynur Aydın, eğlenceli kişiliği ile dikkat çekiyor.

10 yaşından itibaren şarkı söylemeye başlayan ve bunu tutku ile yapan Aynur Aydın, bu nedenle eğitimini de bu alana yönlendirdi. Gençlik yıllarında tiyatro sahnesinde de başarılı performanslar sergileyen sanatçı, ailesinin desteği ile birlikte 18 yaşından itibaren sahnelerde yer almaya başladı. 2000 yılında İstanbul’da Sürpriz adında bir gruba katılan şarkıcı, daha sonrasında bu grup ile birlikte albüm çalışmaları yapmaya başladı. Bir süre grupla birlikte şarkı söyleyen sanatçı daha sonrasında gruptan ayrıldı ve solo olarak çalışmalarına devam etti.

Aynur Aydın şarkıları ve albümleri neler?

2009 – 12 Çeşit La La – 12 Ways to La La (Albüm)

2013 – Sınır (Erdem Kınay projesi)

2013 – Life Goes On (single)

2016 – Emanet Beden (albüm)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler