Ana SayfaKimdirNevzat Aydın kimdir?

İlgili Postlar

Nevzat Aydın kimdir?

Yemeksepeti projesi ile Türkiye’de yeni bir dönem başlatan ve başarılı bir CEO olduğunu gösteren Nevzat Aydın kimdir? İşte başarılı iş adamıyla ilgili detaylar.

Yemeksepeti gibi bir projeyi hayata geçirerek Türkiye’nin en çok sipariş alan yemek platformu haline getirmeyi başaran Nevzat Aydın, bu şirketini 589 milyon dolar gibi yüksek bir rakama satarak da tüm Türkiye’nin gündeminde yer alan isimlerden birisi olmuştu.


Bugün Doğan Ünlüler

Nevzat Aydın kaç yaşında? Nevzat Aydın aslen nereli? Nevzat Aydın burcu ne?

8 Mart 1976 yılında doğan Nevzat Aydın aslen İstanbullu. Nevzat Aydın’ın burcu ise balık.

Nevzat Aydın kimdir? Nevzat Aydın iş dünyasında nasıl başarılı oldu?

Lise eğitimini Bursa Anadolu Lisesi’nde alan ve sonrasında Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nü kazanarak burada eğitimine devam eden Nevzat Aydın için en önemli dönüm noktası yurt dışı eğitimi oldu. Amerika Birleşik Devletleri’nin dünyaca ünlü bölgesi Silikon Vadisi’nde University of San Francisco’da MBA eğitimi alan ve aldığı bu eğitim ile birlikte e-ticaret üzerine yoğunlaşan Nevzat Aydın, böylece Türkiye’de yeni girişimi ile adından söz ettirmeyi başardı. Elde ettiği başarılar ile birlikte iş dünyasının en çok konuşulanları arasında yer alan Aydın, daha sonrasında TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu Üyesi ve Galata Business Angels Kurucu Üyesi gibi farklı oluşumların da Türkiye’de faaliyet göstermesinde etkin isimlerden birisi oldu.

Farklı girişimleri ile başarılı bir şekilde kariyerine devam eden Nevzat Aydın, Trabzonspor’da gönülden bağlı ve kulübün yönetiminde yer alıyor.

Nevzat Aydın ödülleri

Altın Örümcek Web Yarışması – 2004, 2005 ve 2006 – “En İyi Web Sitesi”

Endeavor Derneği Türkiye Ofisi – 2007 – ‘Endeavor Girişimcisi’

CNBC-e Business dergisi – 2010 – “Türkiye’nin En Başarılı Genç Girişimcisi”

Ekonomist dergisinin – 2011 – “Yılın Erkek Girişimcisi”

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler