Ana SayfaKimdirReyhan Cansu kimdir?

İlgili Postlar

Reyhan Cansu kimdir?

Şarkıları ile sevilen ve hayatıyla daha çok gizli kalmayı tercih eden Reyhan Cansu kimdir? İşte sevilen şarkıcı ile ilgili detaylar.

Pop türünde söylediği şarkılar ile ilk defa 2015 yılında piyasaya çıkan ve tanınan Reyhan Cansu, yeni şarkıları ile sektörde adını duyurmaya devam ediyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Reyhan Cansu kaç yaşında? Reyhan Cansu aslen nereli? Reyhan Cansu burcu ne?

Reyhan Cansu İzmirli. Reyhan Cansu yaşını ve doğum yılını söylemek istemediği için Reyhan Cansu kaç yaşında gibi soruların yanıtları henüz öğrenilemedi. Şarkıcının burcu ise oğlak.

Reyhan Cansu kimdir? Reyhan Cansu şarkıları neler?

9 yaşında bale eğitimi almaya başlayarak sanat ile tanışan ve daha sonarsında kendini bu alana yönlendiren Reyhan Cansu, 11 yaşına geldiğinde Dokuz Eylül Üniversitesi devlet konservatuarı yetenek sınavlarını kazandı ve devlet konservatuarında eğitim aldı. Küçük yaşta başlayan eğitimlerine sahne sanatları görsel sanatlar ve özel Türk müziği dersleri alarak devam eden sanatçı bu eğitimler sayesinde kendini bu alanda geliştirmeyi de başardı.

Yaptığı röportajlarda hayatı ile ilgili bilgiler veren Reyhan Cansu, sevimli ve eğlenceli yönüyle dikkat çekti. Bir dönem televizyonlarda oğlunun kaybolduğu haberleriyle gündeme gelen Reyhan Cansu, dönem içerisinde de Reyhan Cansu kimdir şeklinde merak edilmiş ve internette aranmıştı.  Kendinde en çok sevdiği huyu “Pratik çözüm üretebilmek” olarak tanımlayan Reyhan Cansu’nun en sevmediği huyu ise fazla fedakâr ve sabırlı olmakmış.

Reyhan Cansu ödülleri

Oyuncu sosyal sorumluluk projelerine yaptığı katkılar ile her zaman adını duyururken pek çok ödül de aldı. Şarkıcının almış olduğu ödül şöyle;

İnternaional Radio Broacasting Unıon Alkışı Hak Edenler – Dostluk ödülü

Reyhan Cansu evlilikleri

Reyhan Cansu 2008 yılında ünlü futbol antrenörü Levent Eriş ile evlendi. Çift 2014 yılına kadar evliliğini devam ettirirken daha sonra boşandı. Ünlü ismin bir de oğlu var.

Reyhan Cansu şarkıları

Şarkıcının bugüne kadar çıkarmış olduğu şarkılar şöyle;

Adam Mısın Sen – 2015

Zannettim ki – 2015

Kadehinde Zehir Olsa – 2015

Kumanda – 2018

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler