Ana SayfaDizilerKocaman Ailem dizisinde sürpriz gelişme!

İlgili Postlar

Kocaman Ailem dizisinde sürpriz gelişme!

ATV’nin sevilen dizisi Kocaman Ailem’de sürpriz bir ayrılık yaşandı. İşte diziden ayrılan oyuncu.

Perşembe akşamları ATV’nin vazgeçilmez dizilerinden birisi olan Kocaman Ailem’in son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Bugüne kadar konuşulmayan ve gündeme gelmeyen bu ayrılık ile birlikte Aksel Bonfil diziye veda etti.

Aksel Bonfil kimdir?

Aksel Bonfil tarafından canlandırılan Demir öldü!

Dizide Demir karakterini canlandıran Aksel Bonfil, senaryo gereği karakterin ölmesi ile birlikte diziden ayrıldı.  Levent Ülgen, Emre Karayel, Çağla Demir, Özge Özder, Özlem Türkad ve Berkay Tulumbacı gibi oyuncuların yer aldığı Kocaman Ailem’in 6. bölümünde yaşanan bu ayrılık sürpriz bir etki yarattı.

Kocaman Ailem final mi yapıyor?

Mia Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi bugüne kadarki süreç içerisinde reytingde istenen veremedi. Düşük reytingler nedeniyle dizi hakkında farklı iddialar konuşulmaya başlanırken final yapabileceği konuşuluyor. Dizinin yayın hayatına devam edip etmeyeceği yeni bölümlerin reyting performansına göre belirlenecek.

Kocaman Ailem reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? İşte sonuçlar

Kocaman Ailem son bölümde ne oldu?

Dizinin yayınlanan son bölümünde ise Elif öğrendiği gerçekler karşısında yıkılır kalır ve ne yapacağını bilemez.  Diğer yanda Hulusi hayatının en zor sınavlarından birisini verir. Güzide’nin şirkette görülmesi, şirket ortağı anneleri düşündürmeye başlarken, Ercan yaptığı araştırmalarda giderek sürpriz sonuçlara ulaşır. Olay örgüsünün giderek derinleştiği dizide yeni bölüm ile birlikte hikaye daha da ilginç hale gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler