Ana SayfaDizilerÇukur'un Sultan Ana'sı Perihan Savaş, diziden ayrıldı mı? Sonunda açıkladı!

İlgili Postlar

Çukur’un Sultan Ana’sı Perihan Savaş, diziden ayrıldı mı? Sonunda açıkladı!

Çukur’un Sultan Ana’sı Perihan Savaş, diziden ayrıldı mı? Sonunda açıkladı! Usta oyuncu Perihan Savaş, Çukur dizisi hakkındaki merak edilen akıbeti aydınlattı. Perihan Savaş, Çukur’dan ayrıldı mı? Çukur’un Sultan Ana’sı öldü mü? Detaylar haberimizde…

Çukur oyuncusu Ahmet Tansu Taşanlar taksici saldırısına uğradı!

Çukur’un Sultan Ana’sı öldü mü?

SHOW TV ekranlarında yayınlanan iddialı dizi Çukur’da Sultan Ana karakterine hayat veren usta oyuncu Perihan Savaş, diziden ayrıldı mı? Dizinin sezon finali bölümünde kurşunların hedefi olan Sultan Ana, öldü mü?

Çukur Sezon Finalinde Şok Ayrılıklar…

Perihan Savaş Çukur’dan ayrıldı mı?

Perihan Savaş, geçtiğimiz günlerde Akasya Loui’de yakın arkadaşları Dilara ve Seval Duyuran ile birlikte sohbet edip kahve içerken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Keyfi yerinde olduğu görülen Perihan Savaş, yeni sezon çalışma programından söz etti.

Perihan Savaş Kimdir?

Perihan Savaş Şehir Tiyatroları’ndan emekliliğini istedi

Usta oyuncu Perihan Savaş, Şehir Tiyatroları’ndan emekliliğini istedikten sonra yakın dostları ile bir araya geldiğini ifade ederek “Çukur dizisi oldukça vakit alıyor ve televizyon programı için de hazırlanıyorum. Şehir Tiyatroları, sanat dünyasına adım attığım, benim için özel bir kurum.” diye konuştu.

Arkadaşlarımla hasret gideriyoruz

Sözlerine devam eden Perihan Savaş, “Sahneye çıkmak ise bambaşka bir dünya ancak televizyona odaklanmam gerekiyordu. Bugün arkadaşlarımla hasret gideriyoruz.” dedi.

Perihan Savaş, Çukur dizisinde İdris Koçovalı’nın eşi Sultan Ana karakterine hayat veriyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler