Ana SayfaÜnlüler2. Sayfa başlıyor! Ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

İlgili Postlar

2. Sayfa başlıyor! Ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

2. Sayfa başlıyor! Ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Ekrana gelmek için gün saymaya başlayan 2. Sayfa için geri sayım başladı. 2. Sayfa ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Merakla beklenen 2. Sayfa hakkında detaylı bilgi haberimizde…

Merakla Beklenen “2. Sayfa” Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, 2. Sayfa ile izleyici karşısına çıkıyor

Ekranların sempatik yüzleri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, geri dönüyor. Daha önceden Kanal D ekranlarında Renkli Sayfalar isimli magazin programını sunan iki ünlü gazeteci Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, programın format değişikliğine gitmesi ile birlikte kanaldan ayrılmışlardı.

Müge Dağıstanlı kimdir?

2. Sayfa hangi kanalda yayınlanacak?

Uzun zamandır magazin haberleri çalışmalarına sosyal medya üzerinden devam eden Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, yeniden ekranlara dönüyor. Ünlü gazeteciler Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı, teve2 kanalında 2. Sayfa isimli magazin programı ile izleyici karşısına çıkacak.

Gülşen Yüksel Salt kimdir?

2. Sayfa ne zaman başlıyor? Saat kaçta yayınlanacak?

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunumu ile ekrana gelecek olan 2. Sayfa programı, Pazartesi günü başlayacak. Program, hafta içi her gün saat 10:30’da canlı yayın ile izleyici karşısına çıkacak.

Uzun yıllardır mesleğine gönül vermiş olarak magazin gündeminin nabzını tutan, son dakika gelişmelerinin takipçisi iki ünlü gazeteci Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı, izleyicileri ile bir araya gelmek için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler