Ana SayfaKimdirGülşen Yüksel Salt kimdir?

İlgili Postlar

Gülşen Yüksel Salt kimdir?

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Gülşen Yüksel Salt kimdir? İşte sunucu ile ilgili detaylar.

Gazeteci olan ve aynı zamanda TV sunuculuğu yaparak tanınan Gülşen Yüksel Salt, Türkiye’nin magazin dünyasındaki en dikkat çeken isimlerinden birisi. Müge Dağıstanlı ile yaptığı programlar sayesinde Türkiye’de geniş bir izleyici kitlesi tarafından takibe alınan ve büyük beğeni kazanan ünlü isim, pek çok programla ekranlara geldi. Farklı kanallarda yaptığı programlarla her zaman Müge Dağıstanlı ile birlikte olan ve ikili olarak büyük bir başarı yakalayan Gülşen Yüksel Salt, 2018 yılında verdiği aranın ardından yeniden ekranlarda program yapmaya başladı.


Bugün Doğan Ünlüler

Gülşen Yüksel Salt kaç yaşında? Gülşen Yüksel Salt aslen nereli? Gülşen Yüksel Salt burcu ne?

Gülşen Yüksel Salt 24 Haziran 1977 tarihinde Sivas’ta doğdu. Ünlü ismin burcu ise yengeç.

Gülşen Yüksel Salt kimdir? Nasıl ünlü oldu?

Sivas’ta doğan ve basın-medya üzerine aldığı eğitimler ile sektörde yer almaya başlayan Gülşen Yüksel Salt, özellikle Müge Dağıstanlı ile birlikte yer aldığı Renkli Sayfalar adlı programla tanındı. Programda sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanan ikili, sosyal medya tarafından da takip edilirken bu sayede kısa süre içerisinde tanındı.

Türkiye’nin en çok izlenen magazin programı Renkli Sayfalar’la yakaladığı büyük başarı sayesinde farklı kanallarda programlar sunmaya devam eden Gülşen Yüksel Salt bir dönem Vatan Gazetesi Magazin Müdürü olarak da görev yaptı. Vatan Gazetesi’nin dışında Sabah Gazetesi’nde de bir dönem görev alan, Gülşen Yüksel Salt 2015 yılında Kanaltürk’te 2. Sayfa, 2016’da Kanal D’de Renkli Sayfalarda yer aldı.

Gülşen Yüksel Salt evlilikleri

21 Aralık 2012 tarihinde evlenerek dünya evine giren Gülşen Yüksel Salt’ın eşi Vestel Grubu’nun ARGE şirketi olan VESTEK’in Genel Müdürü Metin Salt. Ünlü isim 2018 itibari ile evliliğini sürdürmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler