Ana SayfaKimdirMüge Dağıstanlı kimdir?

İlgili Postlar

Müge Dağıstanlı kimdir?

Ekranların sevilen ismi Müge Dağıstanlı kimdir? İşte ünlü isim ile ilgili detaylar.

Gazeteci ve aynı zamanda TV sunucusu olarak tanınan Müge Dağıstanlı, daha çok magazin ağırlıklı programlarda yer aldı. Gülşen Yüksel Salt

ile birlikte iyi bir uyum yakalayan ve pek çok programda da birlikte yer alan Müge Dağıstanlı, son dönemlerin dikkat çeken isimlerinden birisi.


Bugün Doğan Ünlüler

Müge Dağıstanlı kaç yaşında? Müge Dağıstanlı aslen nereli? Müge Dağıstanlı burcu ne?

05 Kasım 1968 tarihinde doğan başarılı isim İstanbullu. Oyuncunun burcu ise akrep.

Müge Dağıstanlı kimdir? Nasıl tanındı?

İstanbul’da doğan ve eğitimini bu şehirde tamamlayan Müge Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi’nde yeni medya bölümünü okudu. Bu bölümü tamamladıktan sonra sektörde yer almaya başlayan Müge Dağıstanlı, ilk olarak Posta Gazetesi’nde ve Radikal Gazetesi’nde yazdı. Sinema ve televizyon ağırlıklı yazılar yazan Müge Dağıstanlı, 2007 yılı itibari ile programlarına başladı. Ekranların unutulmaz magazin programlarından “Renkli Sayfalar” adlı programla daha fazla kişi tarafından tanınan Müge Dağıstanlı, bu programı Gülşen Yüksel ile birlikte sundu.

Müge Dağıstanlı hangi programlarda yer aldı?

2007 yılında başladığı magazin programlarına 2017 yılına kadar devam eden Müge Dağıstanlı, aynı partner ile 2015 yılında Kanaltürk’e geçiş yaptı. 2015’te Show TV’ye transfer olarak yıl içerisinde ikinci kanalında yayın yapan ünlü isim, 2016’da ise Kanal D’de yayına devam etti.

2017 yılında Fox TV’de geçiş yaparak Gülşen Yükselt Salt ile yeniden programa başlayan Müge Dağıstanlı, programın sona ermesi ile birlikte ekranlara veda etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler