Ana SayfaKimdirErtem Şener Kimdir?

İlgili Postlar

Ertem Şener Kimdir?

Türk spor spikeri ve sunucusu olarak ünlenen Ertem Şener Kimdir? Ertem Şener Nerede Doğdu? Erten Şener Aslen Nereli? Ertem Şener Hangi Burç? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ertem Şener Nerede Doğdu? Erten Şener Aslen Nereli? Ertem Şener Hangi Burç?

Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 tarihinde Malatya’da dünyaya geldi. Ertem Şener Aslen Malatyalıdır. Ertem Şener Yengeç Burcudur.

Ertem Şener Kimdir?

Ertem Şener, İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi’nden mezun olmuştur. Daha sonra lisans eğitimini Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümün’de tamamlamıştır. Ertem Şener, televizyon kariyerine Şah Tv’de maç sunucusu olarak başlamıştır.

Ertem Şener, daha sonra ise TGRT’ye geçerek, İtalya Ligi maçlarını sunmaya başladı. Bu sunumlarıyla büyük kitlelerin sevgisini kazanmaya başlamıştır. Bir süreliğine Kanal 6’da sunuculuk yaptıktan sonra 1997 senesinde Star Tv’ye geçmiştir. Bu kanalda yayınlanan Şampiyonlar Ligi maçlarının da spikerliğini yapmıştır.

Ertem Şener, TGRT, Star TV, Кanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallar da sunuculuk yapmıştır.

2001 senesinde özel bir ajans için çalışarak İtalya’nın Milano kentine gitmiştir. 2002 senesinde Star Tv’ye geri döndü. 2012 yılında Kanal D’de yayınlanan Kazanmak İçin Bir Dakika programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Kasım 2012’den itibaren Beyaz TV’de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programların sunuculuğunu üstlenen Ertem Şener, aynı zamanda Beyaz TV Spor müdürlüğü görevini de yapmaktadır. Ünlü spor spikeri ve sunucusu bu son görevi ile gündemde daha da çok ünlenmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler