Ana SayfaÜnlülerİşte bedelli askerlik bekleyen ünlüler

İlgili Postlar

İşte bedelli askerlik bekleyen ünlüler

İşte bedelli askerlik bekleyen ünlüler. Bedelli askerlik açıklamasının ardından gözler bedelli askerliği bekleyen ünlü isimlere çevrildi. Hangi ünlü isimler bedelli askerliği bekliyordu? Hangi ünlüler bedeli askerlikten yararlanacak? Detaylar haberimizde…

Bedelli askerlik netleşti

Uzun süredir merakla beklenen bedelli askerli açıklaması geldi. Ekim ayında gündeme geleceği konuşulan bedelli askerlik konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi ve konunun sürümcemede kalmadan netleştirilmesi için talimat verdi. Cumhurbaşkanının talimatı ile binlerce kişinin merakla beklediği bedelli askerlik kararı geldi.

Bedelli askerlik şartları belli oldu

Merakla beklenen bedelli askerlik konusunda kararın verilmesi ile birlikte bedelli askerlikte yaş sınırı 25’e düşürüldü. Bedelli askerlik için 25 gün askerlik süresi konulurken, ödenecek bedel 15 bin lira olarak belirlendi.

Hangi ünlüler bedelli askerlikten yararlanacak?

Bedelli askerlik konusunda gelen açıklamaların ardından, tüm gözler ünlüler dünyasına çevrildi. Hangi ünlü isimlerin bedelli askerliği beklediği, hangi ünlülerin bedelli askerlikten yararlandığı merak edildi.

İşte bedelli askerlikten yararlanacak ünlüler

İdo Tatlıses – 1992 doğumlu

Metin Akdülger – 1988 doğumlu

Tolga Sarıtaş – 1991 doğumlu

Furkan Andıç – 1990 doğumlu

Gökhan Alkan – 1987 doğumlu

Edis Görgülü – 1990 doğumlu

Hilmi Cem İntepe – 1992 doğumlu

Can Yaman – 1989 doğumlu

Barış Arduç – 1987 doğumlu

Çağatay Ulusoy – 1991 doğumlu

Aras Bulut İynemli – 1991 doğumlu

Şükrü Özyıldız – 1988 doğumlu

Bedelli askerlik açıklamasının gündeme gelmesinin ardından tüm gözler ünlüler dünyasına çevrildi. Bedelli askerlik kapsamına giren ve yararlanan birbirinden ünlü oyuncu ve şarkıcı listesi bu şekildeydi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler