Ana SayfaÜnlülerSelen Görgüzel eşi Hamdi Alkan'ı savundu: Gavat değil kahraman!

İlgili Postlar

Selen Görgüzel eşi Hamdi Alkan’ı savundu: Gavat değil kahraman!

Selen Görgüzel eşi Hamdi Alkan’ı savundu: Gavat değil kahraman! Ünlü oyuncu Selen Görgüzel, fotoğraflarını beğenen eşi Hamdi Alkan’ı eleştirenlere sert çıktı. Görgüzel, Hamdi Alkan’ı savunarak “Gavat değil kahraman” dedi. Detaylar haberimizde…

Selen Görgüzel’den eşi Hamdi Alkan hakkında şoke eden itiraf!

Selen Görgüzel isyan etti

Ünlü oyuncu Selen Görgüzel, eşi Hamdi Alkan’ın fotoğraflarına “Güzel olmuş” şeklinde yaptığı yorumun ardından eleştirilere maruz kalmasına çok sinirlendi. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile eşi Hamdi Alkan’ı savunan ve eleştirenlere isyan eden Selen Görgüzel’in o paylaşımı şu şekilde:

Selen Görgüzel kimdir?

Karısına çoluğuna çocuğuna hatta kendi kanından olmadığı halde öz evladı gibi evladıma aslanlar gibi sahip çıkan, kadına beden değil insan olarak bakan hayat felsefesi ailesinin ve ülkesinin mutluluğu olan adam, gavat değil kahramandır! Birinin kalbini kırarsam yalan konuşur kul hakkı yer, dedikodu yaparsam, işte o zaman tepki verir benim kocam. Terbiyesizce hakaret etmeyi kendince hak gören bastırılmış zavallı zihniyetleri Allah’a havale ediyorum. Size namus anlayışınızla mutluluklar dilerim ama maalesef mutlu değilsiniz olamazsınız da. Her fırsatta kin ve öfke, kusuyorsunuz. Yazık size çok yazık!

Hamdi Alkan kimdir?

İşe Selen Görgüzel’in Hamdi Alkan’ı savunduğu ve eleştirilere yanıt verdiği o sosyal medya paylaşımı

Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel’in mayolu pozlarına “Güzel olmuş” diyerek beğendiği için eleştirilere maruz kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler