Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir'den botoks açıklaması

İlgili Postlar

Demet Özdemir’den botoks açıklaması

Demet Özdemir’den botoks açıklaması geldi. Botoks yaptırdığı iddia edilen ünlü oyuncu Demet Özdemir, iddialar hakkında açıklama yaptı. Demet Özdemir, botoks yaptırdı mı? Özdemir, açıklamasında neler dedi? Detaylar haberimizde…

Demet Özdemir Botoks Mu Yaptırdı?

Demet Özdemir botoks mu yaptı?

Güzel oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde çene botoksu yaptırdığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Özdemir’in, çenesine botoks yaptırdığı iddia edilmişti. Kısa bir süre önce botoks hakkında açıklama yapan Demet Özdemir böyle bir işlem yaptırmadığını söylemişti. Ancak, geçtiğimiz günlerde botoks yaptırdığı iddia edilmişti.

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir’den botoks açıklaması

Demet Özdemir, botoks yaptırdığı iddiaları ile gündeme geldi. İddiaların ayyuka çıkması ile birlikte konu hakkında açıklama yağan Özdemir, sosyal medya hesabından bir açıklama metni yayınlayarak iddiaları yalanladı. Demet Özdemir’in açıklaması şu şekilde:

Hukuki süreci başlattı

Çene operasyonu ile ilgili bugün hakkımda çıkan haberlerde adımın yan yana yer aldığı Op. Dr. Alp Aslan adlı kişiyi tanımıyorum. Bu etik dışı haber içeriğiyle insanları yanlış yönlendiren kişiler ile ilgili hukuki süreci başlattığımı kamuoyuna bildiririm.

Demet Özdemir'den botoks
Demet Özdemir’den botoks

Güzelliği ve sempatik tavırlarının yanı sıra başarılı oyunculuk performansı ile de dikkat çene ünlü oyuncu Demet Özdemir, şimdilerde Erkenci Kuş isimli sevilen dizide rol alıyor. Dizide, yakışıklı oyuncu Can Yaman ile birlikte baş rolü paylaşıyor. İki ünlü isim hakkında aşk dedikoduları gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler