Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'a Fatih Ürek'den Destek Geldi!

İlgili Postlar

Demet Akalın’a Fatih Ürek’den Destek Geldi!

Demet Akalın’ın yakın arkadaşı Fatih Ürek, katıldığı magazin programında, Ünlü popçu Demet Akalın’ın bitirdiği evliliği için önermli açıklamalarda bulundu. Fatih Ürek bu evlilik için ne dedi? detaylar Haberimizde..

Demet Akalın İle Fatih Ürek Arasında Küslük Bitti Mi?

Yakın Dostu Demet Akalın’ın Boşanması Hakkında Konuşan Fatih Ürek: “Evliliğinde Çok Haksızlığa Uğradı!”

Gelinim Mutfakta programının ünlü sunucusu Fati Ürek, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa’ya konuk olmuştu. Fatih Ürek programda , yakın dostu Demet Akalın’ın evliliğinde haksızlığa uğradığını açık ve net bir şekilde anlattı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Okan’a ‘Benim Evimden Eşya giderse Seni Boşarım’ demişti ve öyle de oldu.!

6 buçuk yıllık evliliklerini bitiren İşadamı Okan Kurt ve ünlü popçu Demet Akalın hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Fatih Ürek açıklamalrına şöyle devam etti: “Demet evliliğine ve çocuğuna çok bağlı kaldı. Ama Demet’e çok yanlış şeyler oldu ve olabileceklerle ilgili Demet’e haber verilmedi. Demet’in sabrettiğini biliyorum. Çocuğunun üzülmesine asla dayanamaz. Ve Okan’a ‘benim evimden eşya giderse seni boşarım’ demişti ve öyle de oldu.” dedi.

Okan Kurt kimdir?

“Demet Kocasının Sözünden Çıkmadı”

Sözlerine devam eden Fatih Ürek “İcranın geldiği gün Hira’nın ağlaması Demet için her şeyi bitirdi. İlerde bir araya geleceklerini düşünmüyorum. Demet için evliliğinde en lüks şey kebapçıda oturmaktı ve kocasının sözünden çıkmadı bu yüzden de yaşananlardan dolayı haksızlığa uğradığını düşündü.” dedi.

Fatih Ürek kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler