Ana SayfaKimdirAslıhan Karalar kimdir?

İlgili Postlar

Aslıhan Karalar kimdir?

Aslıhan Karalar’ın 19. yaş günün Hakan Sabancı ile kutlaması gündemde çok yer almıştı. Hakan Sabancı arasında 7 yaş fark bulunan Aslıhan Karalar’ın hayatı merak konusu olmuştu. Peki Aslıhan Karalar Kimdir? Aslıhan Karalar Nerede Doğdu? Kariyeri ne? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Aslıhan Karalar aslen nereli? Aslıhan Karalar şuan kaç yaşında? Aslıhan Karalar hangi burç?

Aslıhan Karalar aslen Ankaralı şuan 19 yaşında ve boğa burcudur.

 Aslıhan Karalar Kimdir?

Annesi Çanakkale, babası ise Ankaralı olan Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi. Anne-babası elektrik elektronik mühendisi olan aile kariyer yapmış kişiler arasında yer alıyor.Ankara doğumlu olan Aslıhan Karalar, Best Model Of Turkey 2017 birincisi oldu. Best Model of The World 2017 finali, 47 ülkenin katılımı ile Fransa’nın başkenti Paris’te yapıldı. Finalde jüriden en yüksek puanı alan Best Model 2017 Türkiye birincisi Aslıhan Karalar, yarışmada birinci seçilerek kraliçelik tacını taktı. Aslıhan Karalar, 30. Best Model Of Turkey 2017’nin Kıbrıs’taki finalinde Efe Sorarlı ile birincilik elde etmişti. Kral ve kraliçe, yarışmaya ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştılar.

Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi’nde okuyan ve ortaokulda Fransızca öğrenen Aslıhan Karalar, Londra King’s College’da işletme okuyor. Küçük yaşlardan bu yana piyona ve bale eğitimi aldı. Instagram adresinin aktif olarak kullanan Aslıhan Karalar’ın 19 bine yakın takipçisi bulunuyor. Aslıhan Karalar, Instagram adresinden sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Hakan Sabancı Kimdir?

Son dönemde ise Aslıhan Karalar Hakan Sabancı ile aşk dedikoduları ile gündeme gelmişti. Doğum günü partisi ile ikili çok konuşulmuş idi. 19 yaşına giren Aslıhan Karalar ile Hakan Sabancı arasında 7 yaş fark bulunuyor.

Aslıhan Karalar dizisi

  • 2018- Şahin Tepesi

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler