Ana SayfaKimdirYurdal Sert kimdir?

İlgili Postlar

Yurdal Sert kimdir?

Yurdal Sert kimdir? İş adamı olan aynı zaman da İvana Sert’in eski eşi olan Yurdal Sert kimdir? Hakkında merak edilenler Yurdal Sert kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Yurdal Sert aslen nereli? Yurdal Sert şuan kaç yaşında? Yurdal Sert hangi burç?

Yurdal Sert aslen Konyalıdır. Yurdal Sert şuan 57 yaşında ve oğlak burcudur.

Yurdal Sert Kimdir? Yurdal Sert’in aldığı eğitimler

Yurdal Sert, 1961 yılında Konya/Ereğli’de doğmuştur. Evli ve 3 çocuk sahibidir. İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir.
Lise eğitimini İngiltere’de tamamlamıştır. Amerika’nın Güney Karliforniya Üniversitesi’nden makine mühendisi olarak mezun olmuştur. 6 yıl Amerikan Hükümetinden sigortacılık konusunda lisanslı müşavirlik diploması almıştır.

Modacı Ivana Sert’in Eski Eşi Yurdal Sert, Oğlunun Yanında Çekinmeden Sevgilisiyle Öpüştü!

Yurdal Sert’in iş hayatı

1989 yılında Türkiye’ye dönmesiyle ailesinin sahip olduğu çeşitli endüstri ve ticaret dallarında faaliyet göstermiştir. Halen Sert Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Abana Motorsan A.Ş.ve Total Turizm İşletmeleri A.Ş.de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. Turizm sektörüyle de uğraşan Yurdal Sert Sert Holding A.Ş. kapsamında otelleri vardır. Antalya Fethiye’deki 5 yıldızlı Majesty Clup Tuana tatil köyünün mülkiyeti Sert ailesine aittir. Yurdal Sert Kastamonu’nun Abana İlçesi’nde bulunan Abana Motor Fabrikası’nın da sahibidir.

Yurdal Sert’in özel hayatı

SERT Holding’in kurucusu Yurdal Sert’in iki oğlu var. Ünsal Sert ve birde eski eşi İvana Sert’ten olan oğlu, Kayon Ateş Sert vardır. Ivana Sert, özellikle Türkiye’de tanınan Sırp-Türk televizyon kişiliği, sunucu, stilist, moda tasarımcısı, Miss Belgrade tescilli manken, iş kadını, girişimci, nadiren oyuncu ve yazardır.

Eski eşi İvana Sert’le olaylı geçen evliliği ve boşanmasıyla adından söz ettiren Yurdal Sert’in şuan bir evlilik süreci ya da sevgilisi yoktur. Boşanma haberlerinin ardından hem magazin dünyasında hemde Sert Holding kapsamında ekonomi piyasasından adından söz ettirmeyen Yurdal Sert.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler