Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı'nın Eski Sevgilileri

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Son yıllarda aşk hayatında oldukça hareketli bir dönem geçiren Hakan Sabancı eski sevgilileri ile bile konuşuluyor. Kısa süreli ilişkileri ile tanınan Hakan Sabancı, çapkın olarak bilinmesine rağmen ünlüler dünyasının en güzel isimleriyle birlikte görüntülendi. Hadise’den Didem Soydan’a kadar oldukça uzun bir eski sevgililer listesi oluşurken Hakan Sabancı’nın Merve Boluğur ile birlikte olduğunun öğrenilmesi yeniden eski sevgilileri de gündeme getirdi. İşte Hakan Sabancı’nın eski sevgilileri…

Hakan Sabancı kimdir?

Hakan Sabancı‘nın Eski Sevgilileri

Ayşe Özyılmazel

Hakan Sabancı’nın gençlik dönemlerinde ilklerinden birisi ise Ayşe Özyılmazel’di. 2013 yılında birlikte görüntülenen çift, dönem içerisinde oldukça popülerdi.

Ayşe Özyılmazel kimdir?

Afra Özgen

2014 yıllarında Hakan Sabancı’nın yeni aşkı ise Afra Özgen oldu. Çift kısa süreli beraberlik sonrasında ayrıldı.

Afra Özgen kimdir?

Lara Surol

Sosyetik playboy olarak da tanınan Hakan Sabancı, bir dönem eski sevgilisi Lara Surol ile yeniden denemeye karar vermişti. Daha önce 2015 yılında birlikte olan çift, 2017’nin Haziran ayında yeniden birlikte olduklarını duyurmuştu.

Lara Surol kimdir?

Dila Pekdemir 

2015 yılında Dila Pekdemir ile Hakan Sabancı’nın birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Gelen bilgilere göre Dila Pekdemir bu ilişkiyi kısa sürede bitirme kararı aldı.

Dila Pekdemir kimdir?

Didem Soydan

2016 yılında çok fazla gündeme gelen Didem Soydan Hakan Sabancı aşkı, başlarda yalanlanmış olsa da sonrasında çift görüntülenmişti.

Didem Soydan kimdir?

Cansu Melis Karakuş

2014 Best Model Türkiye birincisi Cansu Melis Karakuş 2017 yılının Mayıs- Haziran aylarında Hakan Sabancı ile birlikteydi.

Cansu Melis Karakuş kimdir?

Asia Valente

İtalyan güzel Asia Valente, kısa süren ilişkilerden birisiydi. Hakan Sabancı ile adı anılan ve birlikte görüntülenen çift kısa süre içerisinde ayrıldı.

Asia Valente kimdir?

Serenay Aktaş

2017 yılında birlikte olan iki isim özellikle Serenay Aktaş’ın televizyon ekranlarında çok fazla görülmesi ile birlikte ilişkiye başlamıştı.

Serenay Aktaş kimdir?

Hadise

Hakan Sabancı ile en çok konuşulan isimlerden birisi olan Hadise, O Ses Türkiye’de yer aldığı dönemlerde de üstü kapalı bir şekilde ilişkisiyle gündeme gelmişti. Hakan Sabancı’nın çok aşık olduğu konuşulsa da yine bu birliktelik de uzun sürmesi.

Hadise kimdir?

Aslıhan Karalar

Yakın dönem ilişkilerinden birisi de Aslıhan Karalar’dı. 2017 Best Model of World birincisi olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aslıhan Karalar, Hakan Sabancı’nın da radarına girdi.

Aslıhan Karalar kimdir?

Eliz Sakuçoğlu

Hakan Sabancı’nun yeni sevgilisi ise Eliz Sakuçoğlu oldu. Çiftin aşkı görüntülerle de kanıtlanırken

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Merve Boluğur

Son günlerde Hakan Sabancı’nın ismi Merve Boluğur ile anılmaya başladı. Murat Dalkılıç ile ayrıldıktan sonra zor bir dönemden geçen Merve Boluğur’un teselliyi Hakan Sabancı’da bulduğu konuşuluyor.

Merve Boluğur kimdir?

Dila Tarkan

Eser Yenenler ile yaşadığı aşkın ardından Hakan Sabancı ile aşk hayatına başlayan Dila Tarkan sosyal medyada büyük bir kitleye sahip. Kameralara ilk defa Şeyma Subaşı ile çıktığı tatilde Hakan Sabancıyla buluşmasıyla yakalandı.

Dila Tarkan kimdir?

Serenay Aktaş

Karaköy’de lüks bir mekanda 4 saat kadar süren romantik yemekle basın mensuplarına Hakan Sabancı “Her şey gördüğünüz gibi, güzel kararlar aldık” diyerek birlikteliğini açıkladı.

Serenay Aktaş kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler