Ana SayfaKimdirCansu Melis Karakuş kimdir?

İlgili Postlar

Cansu Melis Karakuş kimdir?

2014 Best Model Türkiye birincisi olan Cansu Melis Karakuş kimdir? Cansu Melis Karakuş kaç yaşındadır? Sizler için Cansu Melis Karakuş’un tüm bilgilerini yazdık.


Bugün Doğan Ünlüler

Cansu Melis Karakuş aslen nereli? Cansu Melis Karakuş şuan kaç yaşında? Cansu Melis Karakuş hangi burç?

Cansu Melis Karakuş aslen İstanbulludur. Cansu Melis Karakuş şuan 27 yaşında ve oğlak burcudur.

Cansu Melis Karakuş kimdir?

Yeditepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde okumuştur. Üniversiteye giderken Kemal Doğulu ve Nihat Odabaşı’nın, “Sen tam bir modelsin, kendini harcıyorsun” demesinden dolayı modelliğe başlamıştır. Yarışmalara son dakika kararıyla girmiş ve yarışmayı kazanmıştır.

Yaklaşık olarak 1.85 metre boyu vardır. Fiziğiyle ve boyuyla ilgi çeken Cansu Melis Karakuş, yarışmayı kazandıktan sonra oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır. Yaptığı bir röportajda sadece modellik yapmadığını belirtmiştir. “Modellik benim 4 yıldır profosyonel olarak ve çok severek yaptığım bir meslek. Yan branş olarak müşteri ilişkileri görevi de yapıyorum bir şirkette.” demiştir.

Cansu Melis Karakuş, 1991 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir. Babası Konyalı, annesi Suriye kökenlidir. Annesi ve babası Cansu Melis Karakuş 16 yaşındayken ayrıldıkları için annesi ve kardeşi ile yaşıyor.

Geçtiğimiz zamanlarda Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddialarının gündeme gelmişti. Baş başa yemek yerken görüntülenen ikili konuyla ilgili açıklama yapmamıştı.

Hakan Sabancı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler