Ana SayfaKimdirAleksandra Nikiforova Kimdir?

İlgili Postlar

Aleksandra Nikiforova Kimdir?

Yetenekli oyunculuğu ile ekranlara gelen ve Anna karakterini canlandıran oyuncu Alexandra Nikiforova kimdir güzelliği ile göz kamaştıran oyuncuyu yakından tanıyalım. Güzel ve başarılı oyuncu Alexandra Nikiforova kimdir hakkındaki bilinmeyenler… Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Alexandra Nikiforova aslen nereli? Alexandra Nikiforova şuan kaç yaşında? Alexandra Nikiforova hangi burç?

Alexandra Nikiforova aslen Rusyalıdır. Alexandra Nikiforova şuan 25 yaşında ve oğlak burcudur. 



Bugün Doğan Ünlüler

Alexandra Nikiforova Kimdir?

Alexandra Nikiforova daha önce Rusya’da çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Dizide Anna karakterini canlandırıyor. Rus güzel ilk oyunculuk deneyiminide bir rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirdi. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı.

Star TV’de yayınlanacak olan Kalbimin Sultanı isimli Osmanlı dönemi dizisinde Anna rolünü oynayan Alexandra Nikiforova 1,66 boyunda. İlk defa Rusya dışında bir dizide rol alan Alexandra Nikiforova, Anna rolü için Türkçe dersleri alıyor.

Türkiye’nin yeni sultanı Alexandra Nikiforova olacak

Güzel oyuncu yeni dizi Kalbimin Sultanı’nda Ali Ersan Duru ile birlikte başrol oynayacak.Oyuncu güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı.

Yapım şirketinin oyuncu seçiminde titiz davrandığı bilinmekteydi. Bu anlamda dizinin kadın başrol oyuncusu için Rus bir oyuncu ile görüşmeler yaptığı basına sızmıştı. Şimdi ise Kalbimin Sultanı kadın başrol oyuncusu güzelliği ve karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Rus Alexandra Nikiforova oldu.

Yeni sezon dizilerde yabancı oyuncuların yer alması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. İlgi ile izlenen dizide Osmanlı Sarayı’nda geçen bir romantik komedi olayını konu alacak. ‘Kalbimin Sultanı’ dizisini Kerem Çakıroğlu yönetecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler