Ana SayfaDizilerTürkiye'nin yeni sultanı Alexandra Nikiforova olacak

İlgili Postlar

Türkiye’nin yeni sultanı Alexandra Nikiforova olacak

Star TV’de yayınlanması planlanan Kalbimin Sultanı adlı dizide sultan olacak Alexandra Nikiforova, ikinci Meryem Uzerli olarak tanımlanmaya başlandı. İşte Türkiye’nin yeni sultanı Alexandra Nikiforova hakkındaki detaylar.

Türkiye’nin yeni sultanı Alexandra Nikiforova

Muhteşem Yüzyıl adlı diziyle Türkiye’de herkesi etkileyen Meryem Uzerli, bu dizi sonrasında ülkede daha da popüler hale gelmişti. Özellikle Türkçeyi tam olarak kullanmaması ile dikkat çeken Meryem Uzerli’nin ardından Alexandra Nikiforova’nın da bu yolda olduğu konuşuluyor. Öyle ki Star TV’de yaz döneminde ekranlara gelecek Kalbimin Sultanı adlı dizide başrol oynayan Alexandra Nikiforova, Meryem Uzerli ile pek çok ortak noktaya sahip.

Kalbimin Sultanı ne zaman yayınlanacak?

Bozuk Türkçesi ile Alexandra Nikiforova dikkat çekti

Geçtiğimiz günlerde özel bir röportaj veren Alexandra Nikiforova, bozuk Türkçesi ile ilk etapta dikkat çekerken dönem dizisi oynayacak oyuncunun yurt dışından Türkiye’ye gelmesi de bu konuda önemli bir ayrıntı oldu.

Alexandra Nikiforova kimdir?

Rusya’dan Türkiye’ye başrol oyuncusu

Rus asıllı güzel oyuncu, yeni dizi projesi için Türkiye’ye geldi. Projede dahilinde ilk defa Türkiye’de bir dizide oynayacak olan güzel oyuncunun röportajda söyledikleri de dikkat çekiciydi.

Alexandra Nikiforova nasıl biri?

Kendini “Güçlü, iyi niyetli ve zeki…” olarak tanımlayan Alexandra Nikiforova, 1993 doğumlu. Ekranların genç oyuncularından birisi olacak oyuncunun doğum yeri ise Kırım. Yaşamın büyük bir bölümünü Ukrayna’da geçiren Alexandra Nikiforova, tiyatro oyuncusu olan teyzenin yardımı ile birlikte sektöre adım atmış. Bu dönemleri, “ Teyzem tiyatro oyuncusuydu. Onun hayranı olarak büyüdüm. Kendimi de hep oyuncu olmak için doğmuş gibi hissediyordum. 14 yaşında tiyatro eğitimine başladım, ardından lisans eğitimi aldım. Rusya’da bir dönem işinde rol aldıktan sonra da Türkiye’ye geldim.” şeklinde anlatan Alexandra Nikiforova, çok küçük yaştan beri yer aldığı sektörde oldukça iyi bir kariyer planlamak istiyor.

Çocuğu var

Küçük yaşta evlenerek çocuk sahibi olan Alexandra Nikiforova, eşinden boşanmış ve şu anda ayrı yaşıyor. “Para, güzellik, şöhret… Hepsi gider ama tecrübe kalır. Yaşadıklarım da benim için tecrübeydi.” diyerek yaşadıklarını kısaca özetleyen Alexandra Nikiforova, Türkiye’ye gelme hikayesini de anlattı.

Türkiye ile Rusya’nın ortak projelerinden birisi olan Kalbimin Sultanı için Rusya’dan bir ismin seçilmesine karar verilerek Alexandra Nikiforova’ya teklif götürülmüş. Kendisi için yapılan Meryem Uzerli benzetmelerine de yorum yapan Alexandra Nikiforova, “İsim olarak kendisini tanıyorum. Ama bizim dizilerimizdeki karakterlerimiz çok farklı. İkimizin de genç olmamız, yurtdışından gelmemiz benziyor olabilir. Ama her insanın kendi kaderi var.“ dedi.

Meryem Uzerli kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler