Ana SayfaKimdirBeyazıt Öztürk kimdir?

İlgili Postlar

Beyazıt Öztürk kimdir?

Hadiseyle aşk iddiaları ile magazin gündemine oturan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk kimdir? Beyazıt Öztürk nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi eğitimleri aldı, nasıl ünlü oldu? Beyazıt Öztürk hakkında merak edilenler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Beyazıt Öztürk aslen nereli? Beyazıt Öztürk şuan kaç yaşında? Beyazıt Öztürk hangi burç?

Beyazıt Öztürk aslen Boluludur. Beyazıt Öztürk şuan 49 yaşında ve balık burcudur.

Bolulu ünlüler

Beyazıt Öztürk kimdir?

Ünlü şovmen Beyazıt Öztük, memur bir ailenin ikinci çocuğu olarak 12 Mart 1969 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aslen Artvin’lidir. Öztürk, babasının polis olmasından dolayı ilk ve orta eğitimini Anadolu’nun çeşitli illerinde tamamladı.

Beyazıt Öztürk’ün üniversite çağında olduğu dönemlerde iki aşamalı olan üniversite sınavlarının ilkini geçip ikincisini geçemeyince resim yeteneğini değerlendirebileceği düşünerek güzel sanatlara yöneldi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Seramik-Heykel bölümünü kazandı.

Hadise’den Beyazıt Öztürk açıklaması

Lisanslı basketbol olan Beyazıt Öztürk, üniversite yıllarında radyo programcılığı ile de ilgilendi ve ev arkadaşları ile birlikte Eskişehir radyolarında çalışmaya başladı.

Beyaz Show Kariyeri

Fakat, “r” harfini telaffuz edemiyor olması nedeni ile sunuculuk isteği kabul görmedi. Ancak, Beyazıt Öztürk’ün kendine has espirili tarzı beğeni kazandı. Uzun yıllar radyo kanallarında çalışan Öztürk, webcam aracılığıyla stüdyodan, “Beyaz” ismi ile canlı yayın yapmaya başladı.

Bu programda Beyaz’ın yüzü görünmüyor, karanlı bir silüet olarak yayın yapıyordu. Bu şekilde yıldızı parlayan Beyazıt Öztürk, sonunda uzun yıllardır hala daha devam eden talk show niteliğindeki program “Beyaz Show” programını sunuyordu. Ünlü sunucu 2017 yılında Beyaz Show tamamen bitmiştir. Şuan O ses Türkiye yarışma programında jurilik yapmaktadır.

Beyaz, 1997 yılında Beyaz Türküler isimli bir de albüm çıkardı. Neredeyse on parmağında on marifet olan Beyaz?t Öztürk, bazı dizi ve sinem filmlerinde de rol aldı.

Beyazıt Öztürk Dizileri ve Filmleri

  •  1997 – Nihavend Mucize
  • 2001 – Dansöz
  • 2002 – Sır Çocukları
  • 2002 – Biz Size Aşık Olduk (Dizi)
  • 2004 – Karım ve Annem (Dizi)
  • 2005 – O Şimdi Mahkum
  • 2006 – Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (Hacivat)
  • 2009 – Kurtlar Vadisi Pusu (Konuk oyuncu) (Dizi)
  • 2012 – Yalan Dünya (Dizi)

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler