Ana SayfaÜnlülerHadise'den Beyazıt Öztürk açıklaması

İlgili Postlar

Hadise’den Beyazıt Öztürk açıklaması

Hadise’den Beyazıt Öztürk açıklaması geldi. Aşk yaşadıkları iddiaları ile gündemin en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise ve Beyazıt Öztürk cephesinde neler oluyor? Hadise, Beyazıt Öztürk ile aşk yaşadığı iddiaları karşısında beklenen açıklamayı yaptı. İddialar doğru mu? Aradığı aşkı Beyazıt Öztürk’te mi buldu? Merak edilen detaylar haberimizde…

Hadise İle Beyaz Aşk Mı Yaşıyor?

Hadise ve Beyazıt Öztürk aşk mı yaşıyor?

Ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye yarışmasında aynı jüride yer aldığı ünlü komedyen Beyazıt Öztürk ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme geldi. Hadise ve Beyazıt Öztürk’ün aşklarını gözlerden uzak yaşadıkları iddia edildi. Tüm gözler Hadise ve Beyazıt Öztürk’e çevrilmişken, beklenen açıklama şarkıcı Hadise’den geldi.

Hadise kimdir?

Hadise’den Beyazıt Öztürk açıklaması

Bir mekandan çıkarken basın mensuplarının markajına giren Hadise, Beyazıt Öztürk ile aşk yaşadığı iddiaları konusunda gelen sorulara “Beni yıllarca Murat Boz’la yakıştırdılar. Şimdi de Beyaz’la adımı çıkartıyorlar. Bir projede yer aldığım arkadaşım sadece.” şeklinde yanıt verdi ve iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Beyazıt Öztürk kimdir?

Hadise yıllardır neden yalnız?

Hadise, habercilerin “Yıllardır sizi biriyle görmüyoruz, neden?” sorusuna ise “Sayemde herkes ünlensin istemiyorum. Emin olmadan olmaz. Yanımda hangi erkek olursa adam manşetlerde yer alıyor. Bunu hak edecek biri olmalı. Manşeti hak etmeyen biri beni de hak edemez. Ne istediğini bilen bir kadınım. O işler öyle kolay olmaz” diyerek gülümsedi. Hadise, ideal eş tanımını da şöyle yaptı: Anlaşabildiğim an, o kişi doğru kişidir. Benim için sevgi, saygı, sadakat ve güven çok önemli.” diye yanıt verdi.

Hadise Nur Yerlitaş’ı affedecek mi?

Annesi Gülnihal Hanım’ın bir mektup bırakarak intihara teşebbüs ettiğini canlı yayında söyleyen modacı Nur Yerlitaş’a kızgınlığını da ifade eden Hadise, barışma ihtimali konusunda da “Benim özel hayatımı kimse canlı yayında kalkıp anlatamaz. Nasıl canlı yayına bağlanıp özelimi tüm Türkiye’ye anlattıysa, tekrar canlı yayına çıkıp özür dilerse ancak onu affederim.” diye konuştu.

Müzik dünyasının iddialı seslerinden şarkıcı Hadise ve ünlü komedyen Beyazıt Öztürk’ün aşk yaşadıkları iddia edilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler