Ana SayfaDedikoduYeliz Yeşilmen'in Çok Konuşulacak Doğum Günü Partisi!

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen’in Çok Konuşulacak Doğum Günü Partisi!

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, 40’ıncı yaş gününü kına gelerini aratmayacak bir partiyle kutladı. Yeşilmen’in Adana’da düzenlenen partisine ailesi ve çok sayıda dostu katıldı detaylar Yeliz Yeşilmen’in Çok Konuşulacak Doğum Günü Partisi haberimizde..

Yeliz Yeşilmen’in Çok Konuşulacak Doğum Günü Partisi!

Güzel sanatçı Yeliz Yeşilmen, 40’ıncı. yaşını Adana’da  düzenlediği bir parti ile kutladı. Sadece kırmızı renk giyilen partide  kına gecelerini aratmayacak görüntüler yaşandı Mizacı gereği her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi seven sanatçı son paylaşımı ile oldukça göze pattı.

yeliz yeşilmen doğum günü ile ilgili görsel sonucu

Sosyal Medya Hesabından Her Anını Paylaştı:

Yeliz Yeşilmen, organize ettiği çok konuşulan  doğum günü partisinden eğlenceli bir çok  kareyide  sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü sanatçı partinin ilerleyen saatlerinde ise organizasyon şirketinin getirdiği süslü davulu da çalarak epey eğlendi.  Yeşilmen kına gecelerini aratmıyacak olan bir çok kişinin oldukça abartılı bulduğu çok konuşulan doğum gününden kareler paylaştı.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Daha öncede Yeliz Yeşilmen, doğum günü olan eşinin yatağına kahvaltı götürdü ve o anlarıda Instagram hesabından yayınladı. Fotoğrafın altına da; “Mutlu yıllar aşkım. Bugün doğum günü” notunu düştü. Buda Oldukça dikkat çekmişti

yeliz yeşilmen doğum günü ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler