Ana SayfaKimdirAtıf Emir Benderlioğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Atıf Emir Benderlioğlu Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Atıf Emir Benderlioğlu Kimdir? Ünlü dizi ve film yıldızı hakkında merak edilen herşey Atıf Emir Benderlioğlu Kimdir? haberi ile sizlerle..


Bugün Doğan Ünlüler

Atıf Emir Benderlioğlu aslen Nereli?  Atıf Emir Benderlioğlu Şuan Kaç Yaşında?  Atıf Emir Benderlioğlu Hangi Burç?

Atıf Emir Benderlioğlu aslen baba tarafından Yozgat Akdağmadeni’lidir.  Yakışıklı oyuncu şuanda 39 yaşındadır burcu ise Akreptir.

Atıf Emir Benderlioğlu Kimdir?

Atıf Emir Benderlioğlu, 28 Ekim 1979 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir aslen Yozgatlı olan Atıf Emir Benderlioğlu Oyunculuğunun yanısıra  Grafiker, seslendirmeci ve fotoğrafçılık  kariyerine sahiptir

Emir Benderlioğlu’nun Eğitim Hayatı:

Ankara Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olmuştur. Önce Heykel okuyan oyuncu Daha sonra Grafik Bölümüne geçmiştir daha sonra ise TRT tanıtım kordinatörü olarakda çalışmıştır. Ünlü oyuncu Ankara’da arkadaşı Alper Çağlar ile tanışır ve daha sonra Alper Çağlar’ın yönetiminde:Bukalemun, 4 Saat, Kabakurgu, Camgöz filmlerinde ve rollerinde oynamıştır. Camgöz hariç bu filmlerde başrolleri üstlenmiştir. Çağlar’ın filmlerindeki performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu Harika Uygur casting ajansına kaydolmuş ve İstanbul’a yerleşmiştir

Emir Benderlioğlu, 2006 yılında Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay ile birlikte Ademin Trenleri adlı sinema filminde, Bekir karakterine hayat vermiştir. Daha sonra da Sessiz Fırtına adlı dizide İbrahim karakteri ile izleyicilerin karşısına geçmiştir.

2008 yılında ise Berderlioğlu Dedektif Biraderler’de başrol oyuncusu olarak Savaş karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Kanal D’nin sevilen dizisi Kavak Yelleri’nde Mine’nin sevgilisi Burak karakteri ile karşımıza çıkan Emir Benderlioğlu fotoğrafçılıkla da çok yakından ilgilenmektedir. Animasyon, 3D grafik gibi konulardaki yarışmalarda da oyuncumuz bir çok ödüller kazanmıştır.

Emir Benderlioğlu Işın Karaca, Ferdi Kurtuldu ve Eda Ertürk’le birlikte İstanbul Cihangir Akyol sokakta Cafe Benderli isminde bir cafe açmıştır.

Emir Benderlioğlu, 6 Temmuz 2010 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Ceren Şekerci ile evlenmiştir.

Ceren Şekerci kimdir?

Emir Benderlioğlu’nun Filmleri:

2011-2013 Yer Gök Aşk – Yılmaz Hancıoğlu
2011 Hop Dedik : Deli Dumrul – Dumrul
2010 Keskin Bıçak – Çetin Erdoğan
2009 Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Alemi – Dumrul
2009 Ayrılık – Eytan
2008 Kavak Yelleri – Burak Elibol
2008 Dedektif Biraderler – Savaş Değer
2007 Camgöz Komiser – Batu – Kısa Film
2007 Sessiz Fırtına – İbrahim
2006 Bukalemun – Ozan – Kısa Film
2006 Adem’in Trenleri – Bekir
2005 Kabakurgu – Emir – Kısa Film
2004 4 Saat – Ferit – Kısa Film

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler