Ana SayfaDedikoduÇağatay Ulusoy'un Netflix Dizisi Hakan:Muhafız İMDB'ye Yüksek Giriş Yaptı

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy’un Netflix Dizisi Hakan:Muhafız İMDB’ye Yüksek Giriş Yaptı

Yakışıklı oyuncu Çağatay ulusoy’un merakla beklenen yeni projesi Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız, IMDB’ye yüksek giriş Yaptı detaylar haberimizde.

Muhafız IMDB’de 9,3 Puan Aldı

Merakla beklenen dizi 14 Aralık Cuma günü izleyiciyleri ile buluştu Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) IMDB’ye oldukça yüksek giriş yaptı. Muhafız IMDB’de 9,3 puan aldı. Dizi beklentileri oldukça karşılamışa benziyor.

Dizi Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Konu Arasında Yer Aldı

İlk Türk Netflix dizisi olan herkesin merakla beklediği Çağatay Ulusoy‘un dizide Hakan : Muhafız Karekterine hayat verdiği (The Protector) Muhafız İstanbul’u korumak ile yükümlü olan bir kahramandır. Fantastik hikaye konusunu işleyen dizinin  1. sezonu 14 Aralık Cuma Netlix’te yayınlandı. 45 dakikalık 10 bölümden oluşan Hakan : Muhafız dizisinin ilk sezonu büyük ilgi gördü. Hakan : Muhafız sosyal medyada da en fazla konuşulan konular arasında yer aldı. Hakan İzleyicilerden tam not almışa benziyor.

hakan muhafız ile ilgili görsel sonucu

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Netflix’in ilk Türk Dizisi Hakan:Muhafız’ın Konusu Nedir?

Dizi sıradan bir genç olan Hakan’ın geçmiş tarihte kendisine verilmiş olan çok gizli bir görevle İstanbul’u korumak ile yükümlü olduğunu öğrenmesi ve ardı sıra yaşantısının bir anda tepetaklak olarak fantastik bir maceraya adım atmasını konu alıyor. Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Çağatay Ulusoy‘un canlandırdığı Hakan karakteri aslında hikayenin başlarında Kapalıçarşı’daki bir esnaftan farkı olmayan herhangi bir gençtir. Lakin çok kısa bir zamanda yaşadığı ve içinde büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle bir anda  çok başka bir dünya içerisine sürüklenir  Hakan:Muhafız’ın kendisi için çizilmiş kadere vereceği tepki ne olacak? Ondan beklenen son muhafız olabilecek mi? Dizinin İlerleyen bölümlerinde Muhafızı ve Koruduğu Şehir’i  bekleyen tehditler nelerdir? Tüm bu soruların cevabı dizinin ilerleyen bölümlerinde teker teker gün yüzüne çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler